Trandafirul albastru - o adevarata poezie in care, parca, albastrul sublim al unui cer distinct s-a scurs pe gingasele petale ale florii.

Ah, florile... Minunatiile naturi care fac orice vietate, fie ele cuvantatoare sau nu, sa devina dependente de frumusetea, gingasia si mireasma lor de neegalat. Pentru ca tot ne aflam la inceputul unei primaveri pe care ne-o dorim plina cu sute de mii de flori superbe si multicolore, am ales sa vorbim in acest material despre una dintre cele mai indragite flori de pe pamant: trandafirul.

Cu o simbolistica aparte, sursa de inspiratie inegalabila si mereu ricat in slavi si asezat la loc de cinste de scriitori, pictori si cantareti, trandafirul este mai mult decat o simpla floare. Iar ca sa facem lucrurile si mai interesante ce ati spune daca v-am zice ca pcitorialul urmator este cu trandafiri atipici? La fel de superbi ca trandafirii pe care ii stiti deja, insa deosebiti prin culoarea pe care o au.

Cine s-ar fi gandit ca daca schimbam culoarea clasica a petalelor acestori flori si renuntam la rosul puternic, la galbenul delicat sau la albul pur, trandafirii vor ramane la fel de frumsoi, ba chiar si mai interesanti. Trandafirii cu petale albastre sunt ceva ce nu multi au vazut pana acum. Sunt o adevarata poezie in care, parca, albastrul sublim al unui cer distinct s-ar fi scurs pe firavele petale ale florii imbracandu-le in cel mai frumos vesmant.

Trandafiri albastri - Poza 1

Trandafiri albastri - Poza 2

Trandafiri albastri - Poza 3


Trandafiri albastri - Poza 4

Trandafiri albastri - Poza 5

Trandafiri albastri - Poza 6

Trandafiri albastri - Poza 7

Trandafiri albastri - Poza 8


Trandafiri albastri - Poza 9

Trandafiri albastri - Poza 10

Trandafiri albastri - Poza 11

Trandafiri albastri - Poza 12

Trandafiri albastri - Poza 13

Trandafiri albastri - Poza 14