Am ales 50 de poze superbe in care apar flori de camp, de pomi, de padure...

E oare cineva care nu le-a strans in buchete, nu le-a admirat sub picioarele albinelor sau pe langa aripi de fluture, nu le-a rupt sau cumparat pentru persoanele iubite sau pentru jumatati in anumite vremuri?

x

Florile reprezinta una dintre cele mai frumoase parti ale vietii, intrucat prin tot ceea ce ne ofera – parfum, culoare, armonie – reusesc sa ne faca mai veseli, mai prietenosi si mai linistiti.


x

In urma unor experimente realizate de catre specialisti, s-au constatat efectele pe care florile le au asupra psihicului uman. S-a observat ca florile au un impact imediat asupra psihicului. Persoanele carora le sunt oferite flori sun mai binedispuse, mai calme si mai prietenoase.


x

Imaginile de fata pot confirma efectele pozitive ale florilor, cel putin in ceea ce priveste coloritul si armonia petalelor.


x

Fotografii profesionisti si-au aratat dintotdeauna interesul pentru imortalizarea gingaselor flori, fiecare incercand sa surprinda cat mai bine in lucrarile lor splendoarea si delicatetea acestora. Iar munca lor nu este deloc in zadar pentru ca efectele fotografiilor ce prezinta flori sunt pur si simplu magice.


x

Secretul sta in senzatiile pe care ni le pot oferi aceste imagini prin culorile deosebite ale florilor. Este bine de stiut ca florile ce au culori calde precum: galben, portocaliu sau rosu, imprima energie si veselie psihicului. Pe de alta parte, nuante reci, ca albastru, violet sau verde transmit in general stari de liniste, melancolie si odihna. In acelasi timp, fiecare culoare in parte are o anumita influenta asupra noastra. Rosul, de exemplu, exprima viata si la exuberanta, albul ofera luminozitate, albastrul invita la reflectie, iar galbenul aduce mesaje de prietenie.


x


Nu numai culorile florilor sunt graitoare, ci si formele interesante ale petalelor. In aceasta privinta, diversitatea este uimitoare. De la gingasele petale de panseluta si pana la regala vestimentatie a trandafirului, florile din imagini sunt extrem de atragatoare. Rotunjite sau prelungi, desfacute sau stranse in boboci, petalele ofera privirii un spectacol minunat care relaxeaza si binedispune!

x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


x


50 de poze splendide cu flori - Poza 50