Pentru a va putea concentra asupra aspectelor importante ale existentei .

In fiecare zi incercam in toate felurile posibile sa devenim mai buni, mai puternici, mai productivi. Dar trecem cu vederea modalitatile cele mai usoare prin care putem sa ne atingem telurile si tindem sa uitam de cele mai marunte lucruri din lume care ne pot aduce satisfactii nebanuite. Va prezetam in continuare cateva sfaturi legate de activitatea cotidiana care va vor simplifica viata permitandu-va astfel sa va concentrati asupra aspectelor importante ale existentei dumneavoastra.

  • Daca doriti sa gasiti cele mai ieftine produse dintr-un supermarket, cautati-le pe rafturile de sus. Acestea nu sunt niciodata plasate pe rafturile mijlocii care ne ies in cale la prima vedere.
10+1 Sfaturi simple care va pot schimba viata - Poza 1

  • Lumanarile rezista mai mult timp daca sunt tinute in frigider timp de cateva ore inainte de a fi aprinse.
10+1 Sfaturi simple care va pot schimba viata - Poza 2
Sursa foto: pixabay.com

  • Pentru a verifica cat de calitativa este cerneala imprimantei, printati o pagina cu logo-ul Google. Acesta contine toate culorile de baza.

10+1 Sfaturi simple care va pot schimba viata - Poza 3

  • Oamenii de stiinta sustin ca mancatul in graba poate duce la o crestrea in greutate cu circa 2 kg pe luna. Asadar, nu va grabiti sa termitati primii ce aveti in farfurie.
10+1 Sfaturi simple care va pot schimba viata - Poza 4

  • Cand mergeti la Gradina Zoologica, alegeti haine de culori asemanatoare cu cele ale ingrijitorilor de la Zoo. Astfel, animalele se vor simti in siguranta in preajma dumneavoastra si nu se vor ascunde, scriu cei de la brightside.me.
10+1 Sfaturi simple care va pot schimba viata - Poza 5

  • Bananele sunt cunoscute drept "fructele fericirii". Mancati o banana la micul dejun pentru a fi binedispusi pe tot parcursul zilei.
10+1 Sfaturi simple care va pot schimba viata - Poza 6

  • O ceasca de cafea bauta inainte de antrenamentul fizic va duce la accelerarea metabolismului si la grabirea procesului de ardere a grasimilor.

10+1 Sfaturi simple care va pot schimba viata - Poza 7

  • Cand faceti un apel de urgenta, nu uitati sa specificati mai intai locul in care va aflati. Operatorii trimit pe cineva in ajutor inainte de a se termina apelul dumneavoastra.
10+1 Sfaturi simple care va pot schimba viata - Poza 8

  • Daca ascultati muzica in timpul antrenamentului fizic veti putea ridica greutati cu pana la 15% mai mari ca de obicei.
10+1 Sfaturi simple care va pot schimba viata - Poza 9

  • Nu puteti adormi? Incercati un exercitiu simplu de respiratie: inspirati pe nas in timp ce numarati pana la 4, tineti-va respiratia cat timp numarati pana la 7 si expirati foarte incet, pe gura, cata vreme numarati pana la 8. Repetati acest exercitiu de 4 ori.
10+1 Sfaturi simple care va pot schimba viata - Poza 10

Intr-o conversatie, modul in care sunteti perceput de cealalta persoana se reflecta si prin prisma limbajului sau corporal. Daca tine bratele sau picioarele incrucisate, este clar ca are o atitudine defensiva, sceptica fata de dumneavoastra. Pozitia relaxata a bratelor si a picioarelor denota o atitudine pozitiva si deschidere catre mesajul pe care il transmiteti.

10+1 Sfaturi simple care va pot schimba viata - Poza 11