Fotografiile din galeria de mai jos ilustreaza intr-un mod extrem de simplu, dar si creativ, cata inspiratie poate sa aduca toamna celor deja inzestrati cu imaginatie.

Aveti zece fotografii, in care cativa fotografi (semi-)amatori s-au jucat de-a culorile si compozitia cu frunzele ruginii, galbene si verzi ale toamnei. Le-au dispus in modele jucause, le-au aranjat dupa bunul plac si au avut mare grija sa le redea cat se poate de fidel culorile fascinante. Printre ei se numara Chris Glass, Ryan Conners, Richard Shilling, dar si alti utilizatori ai platformei de imagini Flickr. Acum ca v-ati incarcat cu inspiratie, ce ziceti, vi se mai pare toamna atat de mohorata? Daca ar fi sa va jucati cu frunzele, ce ati face cu ele?

 • Da, stiu ca o sa treci si ca vine iarna, dar, te rog Toamna, mai stai, mai lasa-ma sa ma bucur de tine! Stii si tu ca esti cea mai frumoasa fiica a batranului An.
10 curcubee din frunze de toamna - Poza 1
 • Iar m-a cuprins melancolia. Altfel, nu-mi explic cum as fi putut sa culeg atat de atent aceste flori de toamna?

10 curcubee din frunze de toamna - Poza 2
 • Astazi, Andrei nu a avut creta, dar a vrut neaparat sa deseneze pe asfalt. Si s-a descurcat. Parca e un delfin, mai tomnatec, mai matur. Sau doar mi se pare?

10 curcubee din frunze de toamna - Poza 3

 • Busola asta imi arata ca in Sud inca e cald si frumos. Stiu exact unde sa plecam. In Barcelona. Iau bilete doar dus?
10 curcubee din frunze de toamna - Poza 4
 • N-are cum sa ramana Mama Natura corigenta tocmai la geometrie. Pana la urma e si ea o stiinta a naturii, nu-i asa?


10 curcubee din frunze de toamna - Poza 5
 • Gata, m-am hotarat! Imi fac acvariu. Cu asa pestisori colorati, ar fi pacat sa nu concurez pentru titlul de cel mai frumos acvariu.

10 curcubee din frunze de toamna - Poza 6
 • Gata, m-am hotarat! Imi fac acvariu. Cu asa pestisori colorati, ar fi pacat sa nu concurez pentru titlul de cel mai frumos acvariu.

 • Sper ca de acolo de unde e, sa vada si Steve Jobs minunatia asta de poza. Nu de alta, dar cele mai gustoase mere se coc tot toamna.
10 curcubee din frunze de toamna - Poza 7
 • Viata de frunza. O vezi pe a treia, cea cu vinisoarele verzi? E adolescenta, perioada aia in care esti putin din toate. Altfel, o fi trista moartea, dar cine a zis ca e urata?

10 curcubee din frunze de toamna - Poza 8

 • Cu asa suvite naturale, Mama Natura chiar nu are nevoie de extensii. Ba mai mult, poti sa-i vezi fiecare varsta a evolutiei sale, de la zvapaiata tinerete pana la frumoasa batranete.
10 curcubee din frunze de toamna - Poza 9
 • Nu cred ca vreodata vom face noi, cu toti banii si cu toata tehnologia de care dispunem, modelul acesta de jaluzele, dar chiar daca asta se va intampla, tot nu o sa poata sa-mi inlocuiasca toamna din suflet.

10 curcubee din frunze de toamna - Poza 10