De nelipsit din nicio casa.

Cele mai vandute carti din lume sunt, implicit, si cele mai bune carti si cele mai apreciate de pasioantii de lectura de pe intreg mapamondul. Pe langa faptul ca reprezinta o alegere extrem de inspirata pentru satisfacerea propriei sete de citit, fac si obiectul unor cadouri ideale pentru oricine. Va prezentam, in continuare, cinci dintre cele mai bine vandute titluri din lume ce nu trebuie sa lipseasca din biblioteca nimanui.

Dan Brown, unul dintre cei mai de succes autori ai momentului a transformat marile enigme ale omenirii in literatura de mare succes. Romanul sau, "Codul lui Da Vinci", este pe buna dreptate un fenomen mondial avand toate ingredientele cheie ale unui bestseller.

5 bestsellere pe care trebuie sa le ai in biblioteca - Poza 1

Votata drept cea mai buna carte a secolului XX in Franta, "Micul Print", cea mai faimoasa opera a aristrocratului francez este o poveste pe cat de simpla, pe atat de fermecatoare, plina de poezie si accesibila tuturor categoriilor de varsta.

"Visul din pavilionul rosu", considerata una dintre marile capodopere ale literaturii chinezesti, este un roman de o complexitate ideatica fabuloasa ce prezinta ascendenta si decaderea familiei lui Cao Xueqin.

Romanul lui Charles Dickens, unul dintre cei mai mari scriitori ai tuturor timpurilor, a reusit sa ramana in topul celor mai vandute carti din lume la mai bine de 150 de ani de la aparitia acesteia. "Poveste Despre Doua Orase" este o poveste de dragoste tulburatoare desfasurata pe fundalul ingrozitor al Revolutiei Franceze.

5 bestsellere pe care trebuie sa le ai in biblioteca - Poza 2

Cel mai bine vandut roman politist al tuturor timpurilor, "Zece negri mititei" reprezinta o complexa poveste plina de intamplari neasteptate care tin cititorii cu sufletul la gura pe tot parcursul lecturii.