Pentru toti cei ce iubesc sportul si pentru cei avizi de povesti de viata uluitoare.

Pe ei viata i-a dus departe, pe cele mai inalte culmi ale succesului. Drumul nu a fost usor. Efortul supraomenesc, munca asidua, sarguinta, perseverenta, dedicarea, pasiunea, dar si dezamagirile, suferinta si sacrificiile incredibile, toate au contribuit la ascensiunea lor de neegalat in varful lumii sportive. Pentru toti cei ce iubesc sportul, in toate formele lui, dar si pentru aceia dintre dumneavoastra care sunt avizi de povesti de viata si de succes uluitoare, am pus laolata 5 titluri de carti exceptionale, de colectie.

5 titluri de colectie pentru pasionatii de sport - Poza 1

Dvora Meyers a folosit celebra nota 10 primita de Nadia Comaneci pentru a ne introduce intr-o explorare incantatoare a trecutului, prezentului si viitorului gimnasticii, oferindu-ne o perspectiva incitanta si patrunzatoare in lumea acestui sport.

Roland Lazenby prezinta intr-o carte superba toate fatetele incredibilului Michael Jordan, un jucator de baschet exceptional ale carei trei calitati incredibile - saritura, aruncarea si jocul - l-au facut unul dintre cei mai buni sportivi ai lumii. Cititorii vor descoperi si latura intunecata a vietii lui Jordan si lupta sa cu dependenta de jocuri de noroc.

Rafael Nadal a scris istorie, la varsta de 24 de ani, castigand toate cele patru turnee de Grand Slam. Povestea celui care a realizat ceea ce nu indraznise sa viseze vreodata emotiile, tensiunea si adrenalina de pe teren si nebunia declansata de public in arena sunt cele mai de pret lucruri pe care Nadal le impartaseste celor care l-au sustinut si continua sa fie alaturi de el.

O carte de exceptie despre traseul ascendent al celui mai important personaj din lumea boxului la categoria grea, din secolul trecut. Cassius Marcellus Clay aka Muhammad Ali a fost mai mult decat cel mai popular sportiv de geniu al tuturor timpurilor, a fost un om deosebit, vesel, mereu pus pe sotii, un lider de opinie fara egal, un activist umanitar si un exemplu pentru intreaga lume.

5 titluri de colectie pentru pasionatii de sport - Poza 2

Un nume de referinta in lumea sportului alb. Steffi Graf a reusit in anul 1988 ceva incredibil, ceea ce nu reusise pana atunci niciun barbat si nicio femeie in tenis: castigarea celor patru titluri de Mare Slem si aurul olimpic in acelasi an calendaristic. Cartea lui Heady ne prezinta suisurile si coborasurile vietii tumultoase a sportivei, o viata plina de triumf, in tenis, dar si de suferinta, in viata personala.