Impresioneaza-ti iubitul/iubita cu un cadou cu totul special.

Daca nu ai nici cea mai mica idee despre ce ai putea sa-i cumperi iubitei/iubitului cu ocazia Zilei Indragostitilor (Valentine's Day), sfaturile urmatoare, venite din partea Samanthei Daniels, experta in relatii si petitor profesionist, iti vor fi, cu siguranta, de folos.

  1. Ai grija ca orice oferi cu aceasta ocazie sa reflecte longevitatea relatiei pe care o ai cu partenerul/partenera. Daca relatia voastra este la inceput si pana acum ati iesit doar de cateva ori, incearca sa alegi un cadou amuzant, simbolic, nu foarte scump si nici prea romantic, altfel s-ar putea sa trimiti semale gresite si sa iti sperii partenerul/partenera. Dulciurile (sub orice forma, tableta de ciocolata , bomboane etc.) sunt mereu o optiune buna, precum sunt si obiectele decorative sau colierele simple, dar elegante.
Cadoul sa perfect pentru Ziua Indragostitilor - Poza 1

  1. Barbatii nu trebuie sa uite ca iubitele lor vor discuta cu prietenele sau colegele de la munca despre cadourile si seara de Valentien's Day. Din acest motiv, ei trebuie sa le ofere acestora o experienta frumoasa si impresionanta. Alege-i un parfum care ii place - sa vada ca esti atent la gusturile ei - sau o carte cu un subiect de interes pentru ea.
Cadoul sa perfect pentru Ziua Indragostitilor - Poza 2

  1. Lenjeria intima poate parea pentru multi barbati o alegere potrivita de cadou - pe de o parte pentru ca isi doresc sa isi vada iubitele imbracate in ea si pe de alta, ca sa le transmita acestora un mesaj clar cum ca ele sunt cele mai sexy si mai frumoase fiinte din lume pentru ei. Cu toate acestea, alegerea lenjeriei intime drept cadou pentru Ziua Indragostilor nu este o idee buna daca sunteti la inceputul relatiei si nu ati avut ocazia inca sa deveniti intimi. Daca decizi totusi sa cumperi lenjerie intima , fii atent la detalii si alege-o cu bun gust - sa nu fie nici prea deocheata (s-ar putea sa se simta jignita), dar nici prea banala.

Cadoul sa perfect pentru Ziua Indragostitilor - Poza 3

  1. Gandeste-te la partener/partenera cand alegi cadoul, nu la preferintele personale. De exemplu, ei sigur nu i-ar placea bilete la un meci care tie ca barbat ti se pare foarte important. Si nici pe el nu-l va impresiona prea mult o zi la SPA, sa zicem. Dar s-ar putea sa-l dai pe spate cu un set pentru cocktailuri sau un set ce include o pereche de casti si un joc Kendama.
Cadoul sa perfect pentru Ziua Indragostitilor - Poza 4

  1. Cadoul de Ziua Indragostitilor trebuie sa simbolizeze legatura dintre voi, nu doar sa fie practic. Nu-i cumpara ei un uscator de par, de exemplu, doar pentru ca stii ca vechiul uscator s-a stricat. Poti face acest lucru cu alta ocazie. Acum profita de acest moment special si alege-i ceva deosebit, ceva care sa va reprezinte, ceva simpatic sau ceva de care sa va puteti bucura impreuna.
Cadoul sa perfect pentru Ziua Indragostitilor - Poza 5

  1. Si ca tot veni vorba de ceva dosebit, acest lucru nu trebuie sa insemne ceva extrem de costisitor. Lucrurile simple pot fi si ele impresionante. Foloseste-te de creativitate si da o nota personala cadoului. Fa ceva in care sa te implici personal si in felul acesta rezultatul va fi cu adevarat inedit - o sticla de vin bun a carei eticheta sa o personalizezi chiar tu, de exemplu; un vinil cu muzica ei/lui preferata; un tablou canvas cu cele mai frumoase poze pe care le aveti impreuna; sau gateste-i ceva daca nu faci acest lucru prea des (chiar daca nu iese ca la carte, efortul va fi cu siguranta apreciat).
Cadoul sa perfect pentru Ziua Indragostitilor - Poza 6