Viata reprezinta cea mai importanta oportunitate care ne-a fost oferita pentru a ne dezvolta, a evolua continuu si a ne indrepta mintea catre noi intelesuri ale existentei universale.

Viata reprezinta cea mai importanta oportunitate care ne-a fost oferita pentru a ne dezvolta, a evolua continuu si a ne indrepta mintea catre noi intelesuri ale existentei universale. Pentru cei care doresc sa descopere secretul unei vieti echilibrate, in care sentimentele personale si gandurile noastre se transforma intr-o realitate bine definita, exista carti de dezvoltare personala care va vor schimba viata. Sa descoperim impreuna cateva exemple definitorii mai jos.

Puterea Intentiei – Dr. Wayne W. Dyer

Carti de dezvoltare personala care iti vor schimba viata - Poza 1Cuvintele linistitoare si profund calauzitoare ale autorului acestei carti de dezvoltare personala iti vor deschide calea catre cele mai importante si blande indrumari in viata pentru a atinge fericirea asa cum a fost aceasta menita sa fie experiementata.

Aceste invataturi valoroase sunt transmise intr-un mod unic, caracteristic acestui autor care a reusit sa atraga atentia cititorilor interesati de domeniul dezvoltarii personale din intreaga lume. Activarea intentiei reprezinta restabilirea legaturii originale cu Sursa Universului si poate transforma orice cititor intr-un adevarat magician al epocii moderne.

Disponibila pe carturesti.ro

Forta Entuziasmului – Norman Vincent Peale

Carti de dezvoltare personala care iti vor schimba viata - Poza 2La fel de calauzitoare ca si forta intentiei este puterea entuziasmului in viata fiecaruia dintre noi. Intreaga magie a reusitei in viata se ascunde inlauntrul nostru si poate fi atrasa de catre cei care doresc sa traiasca intr-un mod pozitiv si prin puterea gandului, a sentimentelor si a entuziasmului calauzitor.

Acesta din urma, sustinut de perseverenta si bun simt reprezinta cea mai importanta calitate umana care poate aduce succesul in viata oricui il practica mai presus de orice. Nu exista limite in acest univers in ceea ce priveste miracolele care pot fi realizate prin puterea intentiei umane si a entuziasmului desavarsit.

Aceste calitati ne pot ajuta sa invingem fricile care ne guverneaza viata in acest moment pentru a transcende intr-o realitate in continua schimbare in care bunastarea, fericirea si echilibrul sunt elementele primordiale.

Disponibila pe libris.ro

Puterea magica a gandului – Dr. David J. Schwartz

Carti de dezvoltare personala care iti vor schimba viata - Poza 3Aceasta carte reprezinta primul volum de succes al renumitului scriitor David J. Schwartz. In ciuda trecerii timpului, acesta a ramas un punct de reper in literatura de specialitate. Aceasta lucrare a survenit ca urmare a cercetarilor efectuate de acesta de-a lungul timpului si a interviurilor organizate cu multi lideri din diverse domenii de activitate.

Ceea ce a reusit autorul sa constate prin toate acestea este faptul ca factorul esential pentru obtinerea succesului personal consta in propria noastra dorinta de a reusi. Succesul nu este neaparat o chestiune de noroc, talent sau soarta ci mai degraba o optiune personala a fiecaruia dintre noi. Acesta reprezinta rezultatul unor exercitii benefice de gandire pozitiva.

Nu am fi putut primi o veste mai buna decat cea transmisa de aceasta carte menita sa deschida noi orizonturi pentru cei care cred in propria putere si in legea universului. Cu totii putem deveni vizionarii propriei existente daca credem in reusita proprie, daca invatam ca nu este recomandat sa ne vindem ieftin niciodata intrucat valoram mult si daca adoptam o atitudine de invingator intotdeauna.

Disponibila pe libris.ro

Cheia succesului este in noi

Meritam tot ceea ce este mai bun si mai util in propria noastra viata. Cheia succesului este in noi si acest mesaj este clar exprimat in aceste carti de dezvoltare personala care vor schimba viata tuturor celor care le vor citi. Alege sa fii conducatorul propriei vieti si intreaga ta existenta se va schimba!