Cum poti descoperi trasaturile cuiva in functie de felul in care scrie.

Scrisul de mana poate spune o sumedenie de lucruri despre felul nostru de a fi. Forma pe care alegem sa o dam literelor, asezarea in pagina si distanta dintre cuvinte sunt repere clare ale unor trasaturi de personalitate care ne caracterizeaza.

Haideti sa descoperim ce putem afla despre noi si despre cei din jur in functie de tipul scrisului de mana.

Ce spune scrisul de mana despre personalitatea ta - Poza 1
  • Persoanele care lasa spatii mari intre cuvinte sunt persoane independente, libere, pe cand cei care tind sa ingramadeasca cuvintele si sa le scrie foarte apropiate unul de celallat, sunt oameni sociabili care au nevoie de compania celorlalti.
  • Cuvintele scrise foarte apasat scot la iveala tensiunea si temperamentul vulcanic, iar frazele scrise foarte delicat, fara a pune multa presiune pe varful pixului denota un temperament sensibil, potrivit unui studiu publicat in National Pen Company.
  • Cum puneti punctul pe "i"? Daca il puneti foarte sus, sunteti o persoana creativa; daca il puneti cat mai aproape de corpul literei, sunteti o persoana organizata, atenta la detalii. Daca in loc de punct faceti un cerculet, aveti un comportament jucaus, copilaros.
  • O semnatura lizibila scoate la iveala increderea in sine, pe cand o semnatura din care nu se intelege mare lucru este specifica persoanelor mai greu de citit, carora nu le place sa fie in centrul atentiei.
  • In cazul in care aveti tendinta sa scrieti cuvintele mai inclinate inspre dreapta, inseamna ca va place sa va intalniti mereu cu oameni si situatii noi. Cei care au scrisul indreptat spre stanga, tind sa fie persoane mai rezervate si introspecte.
  • Litera "t" spune si ea mute despre felul de a fi: un "t" cu linia orizontala foarte lunga, denota incapatanare, determinare si entuziasm; unul cu linia mai scurta, scoate la iveala un caracter mai lenes. De asemenea, linia orizontala pusa foarte sus spune despre dumneavoastra ca sunteti o persoana ambitioasa, pe cand o liniuta trasata cat mai aproape de baza literei, este specifica persoanelor mai delesatoare.
  • Literele ascutite sunt carcateristice oamenilor calculati, pe cand cele mai rotunjite, celor cu abiliatati artistice.
  • Viteza mare de scriere denota faptul ca sunteti un om nerabdatar, caruia nu ii place sa piarda timpul. Daca stati mult timp scriind fiecare litera cu atentie, este clar ca suneti o persoana metodica, perfectionista, conform rd.com.
  • Daca aveti un stil de scris care se schimba dramatic in timpul unui paragraf - forma literelor se modifica des, cuvintele sunt indreptate ba spre stanga, ba spre dreapta etc. - atunci inseamna ca aveti ceva de ascuns si ca textul scris nu reflecta adevarul.