Sarbul Dusan Krtolica e probabil cel mai talentat copil de 11 ani pe care l-ati vazut in ultima vreme: in ciuda varstei fragede, e in stare sa creeze desene inspirate din natura cu un nivel incredibil de detaliu.

Sarbul Dusan Krtolica e probabil cel mai talentat copil de 11 ani pe care l-ati vazut in ultima vreme: in ciuda varstei fragede, e in stare sa creeze desene inspirate din natura cu un nivel incredibil de detaliu. Se foloseste doar de creioane si pixuri si deseneaza plante si animale corecte din punct de vedere anatomic – intr-o singura lucrare se intalnesc animale marine, dinozauri, insecte si pasari. Fiecare desen reflecta fascinatia lui Dusan fata de lumea naturala, precum si cunostintele lui incredibile legate de fiecare perioada geologica. Stie ce animale traiau in fiecare perioada si e pasionat de marsupiale. I-a luat trei saptamani sa memoreze o enciclopedie comprehensiva a animalelor si astfel s-a hotarat sa le deseneze.

Cel mai talentat desenator de 11 ani: Dusan Krtolica - Poza 1

Cel mai talentat desenator de 11 ani: Dusan Krtolica - Poza 2

Cel mai talentat desenator de 11 ani: Dusan Krtolica - Poza 3Cel mai talentat desenator de 11 ani: Dusan Krtolica - Poza 4

Cel mai talentat desenator de 11 ani: Dusan Krtolica - Poza 5

Cel mai talentat desenator de 11 ani: Dusan Krtolica - Poza 6

Cel mai talentat desenator de 11 ani: Dusan Krtolica - Poza 7

Cel mai talentat desenator de 11 ani: Dusan Krtolica - Poza 8