ExistA? douA? mari neajunsuri universal valabile, dar totuE(TM)i mai pregnant zugrA?vite A(R)n arealul autohton: compromisul E(TM)i neputinE>a.

Există două mari neajunsuri universal valabile, dar totuÈ™i mai pregnant zugrăvite în arealul autohton: compromisul È™i neputinÈ›a.

Compromis È™i Neputință - Poza 1Compromisul e camaradul oricărui om. Ca È™ef, las de la mine È™i nu te dau afară pentru că fie îmi merge bine oricum, fie urăsc să repet procesul recrutării, pierzând timp si bani în plus. Ca muncitor, fac o lucrare de mântuială deorece consider că atât merită clientul sau nu sunt oricum plătit în relaÈ›ie perfectă cu ce am prestat. Ca profesor, închid ochii atunci când se copiază pentru că fie mi-e efectiv milă de unii elevi, mi-e frică să nu o încasez de la ei sau sunt conÈ™tient că salariul îl primesc orice ar fi, aÈ™adar actul predării È™i comportamentul meu în È™coală nu ar trebui să fie strălucite. Ca medic, mă descurc cu lipsa pastilelor din farmaciile spitalelor, cu dotările precare, compromiÈ›ând actul medical È™i continuând aÈ™a în sistemul de stat pentru că se câÈ™tigă bine. [...]

Citeste articolul complet pe Secretele Fericirii >>