Poti crea in doar cateva minute un album foto personalizat cu cea mai avansata aplicatie web!

Photogo este un produs creativ menit sa iti transforme cele mai frumoase amintiri de la evenimentele importante in fotocarti superbe.

Fiind cea mai performanta aplicatie pentru crearea fotocartilor si a calendarelor, Photogo ofera oricui sansa sa se bucure de calitatea unui album foto profesional de exceptie.

Comanda acum!

Aduna cele mai frumoase amintiri intr-o fotocarte eleganta

In cativa pasi simpli poti avea colectia ta de amintiri emotionante, exact in ordinea in care doresti, in format fizic, inglobata intr-un album de fotografie deosebit. Toate momentele importante din viata ta, din perioada copilariei, a sarcinii, de la botezuri, nunti, evenimente scolare, calatorii, din perioadele sarbatorilor de peste an si multe altele pot sta acum, asezate intr-un mod unic, intre doua coperti elegante.

Cel mai frumos cadou pentru orice ocazie: un album foto

Tot ce ai de facut este sa incarci fotografiile preferate, sa le asezi in ordinea in care doresti si sa plasezi comanda. Mai simplu si rapid nu se poate, mai frumos, nu exista. Photogo este o alegere ideala de cadou senzational pentru oricine, cu orice ocazie.

Variantele de personalizare sunt si pentru cei mai pretentiosi clienti, existand cate un format si o prezentare pentru orice gust si orice buget. Cu 3 tipuri de hartie, 2 de coperti, 3 formate si 5 dimensiuni oricine isi poate gasi o optiune preferata de creare a albumului cu amintiri.

Calitatea exceptionala si prezentarea impecabila a albumelor, usurinta si flexibilitatea de creare a unor materiale si sansa exploatarii laturii creative a fiecaruia dintre noi fac din Photogo un produs premium unicat.

Creeaza acum un album foto!