Tu cat de bine iti cunosti vecinii?

Nu exista om pe lumea asta care sa nu fi avut, cel putin (in cazurile fericite) o data in viata probleme cu vecinii. Fie ca stam la bloc sau la casa, se gaseste mereu un vecin "binevoitor" care sa ne faca zile si nopti fripte din motive pe care nici macar ei nu le cunosc. Dar se poate intampla si invers si cand avem norocul sa locuim langa oameni prietenosi, atunci viata devine mai frumoasa. Dar care sunt primele semne cum ca vecinii pe care ii avem sunt, sau nu, oameni alaturi de care vrem sa ne petrecem existenta? Daca suntem putin atenti la detalii, putem sa ne dam seama cu usurinta de caracterul celor in preajma carora locuim. Haideti sa vedem cum ne putem da seama daca vecinii nostri sunt niste oameni cumsecasde. Sursa articol: huffingtonpost.com

1. Va fac sa va simtiti speciali

Daca se intampla sa raciti, un vecin cumsecade va va aduce intotdeauna o supa fierbinte. Sau cu orice alta ocazie, daca este ziua dumneavoastra de nastere sau sotia a nascut de curand, vecinii cei buni va vor aduce flori, prajituri, sau un vin bun.

Crezi ca vecinul tau e psihopat? 10 semne care iti spun daca poti sa d - Poza 1

2. Va sar mereu in ajutor

Un vecin adevarat va alerta oricand politia, salvarea sau pompierii in cazul in care va observa ca aveti nevoie de ajutor.

3. Sunt oameni de incredere

Daca se intampla sa plecati de acasa, fara copii, si sa se intample ceva cu ei sau cu locuinta, vor fi mereu acolo sa sara in ajutor.

5. Le pasa de copiii dumneavoastra

Sunt mereu prietenosi si atenti cu cei mici si se joaca cu ei cand au prilejul.

Crezi ca vecinul tau e psihopat? 10 semne care iti spun daca poti sa d - Poza 2

6. Un umar pe care sa plageti

Ati avut o zi grea? Ei bine, vecinul cumsecade este mereu acolo sa va asculte ofurile si sa va sustina in tot ceea ce faceti.

Crezi ca vecinul tau e psihopat? 10 semne care iti spun daca poti sa d - Poza 3

7. Au grija de casa cand plecati

Vecinii buni au emreu grija de casa cat timp dumneavoastra sunteti pelcati. Uda florile, hranesc animalele de companie si sunt atenti sa nu vina hotii.

Crezi ca vecinul tau e psihopat? 10 semne care iti spun daca poti sa d - Poza 4

8. Cui pe cui se scoate

Daca aveti copii si vecinii dumneavoatra au si eu copilasi, atunci nu aveti de ce sa va faceti grijji. Cei mici isi vor tine companie unii altora permitandu-va dumneavoastra sa aveti un moment de respiro.

Crezi ca vecinul tau e psihopat? 10 semne care iti spun daca poti sa d - Poza 5

9. Va puteti baza pe ei

Se intampla sa va pierdeti cheile. Sau sa va incuiati pe dinafara masinii, din greseala. Stati fara grija, un vecin ca la carte va avea mereu un set de chei de rezerva pentru astfel de situatii.

10. Va tin de urat

Daca intreaga familie este plecata si ramaneti fara companie, exista mereu un vecin vesel alaturi de care sa va petreceti timpul.