O varianta excelenta de deistractie alaturi de prieteni si familie.

Jocurile de societate vor ramane mereu la moda. Reprezinta o varianta excelenta de deistractie alaturi de prieteni si familie, indiferent de ocazie. Sunt amuzante si ingenioase si ne ajuta sa interactionam mai bine cu ceilalti, sa socializam mai mult si ne descoperim abilitati de care, poate, nici nu stiam. Din acest motiv va invitam in lumea celor ai indragite jocuri de societate.

Monopoly Urzeala Tronurilor

Cine nu indrageste celebrul Monopoly? Ei bine, acum exista o varainta de joc mai atractiva ca oricand, cu cele mai iubite personaje din Urzeala Tronurilor. Casele si hotelurile s-au transformat in Sate si Fortarete, Unitatile sunt Desertul Rosu si Zidul, iar Garile, Casele Baratheon, Stark, Lannister si Targaryen.

Distractive si ingenioase: Cele mai indragite jocuri de societate - Poza 1
Disponibil pe emag.ro

Catan - Jocul de baza

Inventat de Klaus Teuber, Catan este unul dintre cele mai populare jocuri de societate ai ultimilor 15 ani, cu milioane de fani in intreaga lume. Totul se intampla pe o insula pe care o descoperiti impreuna cu prietenii. Iar lucrurile decurg in ordinea fireasca: colonizati, negociati, construiti.

Distractive si ingenioase: Cele mai indragite jocuri de societate - Poza 2
Disponibil pe emag.ro

Reteaua Energetica - Jocul de baza

Un joc de societate interactiv despre planificarea si exploatarea tuturor resurselor energetice.

Distractive si ingenioase: Cele mai indragite jocuri de societate - Poza 3
Disponibil pe carturesti.ro

Libellud Dixit Odyssey

Dixit Odyssey este o varianta noua a jocului original in care povestitorul alege o carte in functie de care spune un indiciu ce trebuie ghicit de restul jucatorilor care, la randul lor, au si ei o singura carte in mana care sa ii ghideze in aflarea adevarului.

Distractive si ingenioase: Cele mai indragite jocuri de societate - Poza 4

Disponibil pe emag.ro

World of tanks - Rush

Elementele arhicunoscutului joc online raman valabile pentru jocul fizic iar ideea de baza a jocului este de a alege carti din multimea pusa la dispozitie pentu formarea unei armate puternice.

Distractive si ingenioase: Cele mai indragite jocuri de societate - Poza 5
Disponibil pe emag.ro

Nume de Cod

In acest joc lupta se da intre doua echipe pentru contactarea celor mai multi agenti pe baza unor indicii care duc spre cat mai multe carti de pe masa.

Distractive si ingenioase: Cele mai indragite jocuri de societate - Poza 6
Disponibil pe emag.ro

Saboteur 2

Un joc plin de aventura si neprevazut. Jucatorii se transforma in pitici, cu diferite roluri (pitic sef, geolog, speculant), al caror scop este sa sape o galerie pana in miezul pamantului in cautarea zacamintelor de aur. Pe drum se intalnesc cu o sumedenie de situatii neasteptate pe care trebuie sa le depaseasca cu brio.

Distractive si ingenioase: Cele mai indragite jocuri de societate - Poza 7
Disponibil pe emag.ro

Lumea Trivia

Cat de bine cunosti lumea in care traiesti? Poti afla cu ajutorul acestui joc. Calatoresti in jurul lumii si descoperi tot ce nu stiai despre istorie, geografie, cultura, sport si multe alte domenii. Cu 2,400 de intrebari la care poti raspunde, sigur nu te vei plictisi.

Distractive si ingenioase: Cele mai indragite jocuri de societate - Poza 8

Disponibil pe elefant.ro

Activity

Ideal de jucat cand suntenti impreuna cu mai multi prieteni. Si extrem de interactiv. Activity este un joc ingenios in care un jucator isi poate etala abilitatile de comunicare prin descriere verbala, mima sau desen pentru a-i ajuta pe ceilalti sa ghiceasca anumite cuvinte sau expresii.

Distractive si ingenioase: Cele mai indragite jocuri de societate - Poza 9
Disponibil pe emag.ro

Love Letter

Un joc simplu si captivant pentru cei mai romantici si creativi dintre noi, si nu numai. Jucatorii sunt admiratorii unei superbe printese pe care tebuie sa o impresioneze cu cele mai frumoase scrisori de dragoste pentru a o cuceri.

Distractive si ingenioase: Cele mai indragite jocuri de societate - Poza 10
Disponibil pe emag.ro

Timeline Inventii

Un joc pe cat de distractiv, pe atat de educativ. Scopul este sa ghicesti data creatiei a zeci de inventii pe baza comparatiei cunostintelor proprii cu realitatea istorica.

Distractive si ingenioase: Cele mai indragite jocuri de societate - Poza 11
Dispoibil pe emag.ro

7 Wonders - Jocul de baza

Acest joc de strategie iti da sansa sa iti lasi amprenta asupra istoriei. Conduci unul dintre sapte orase marete antice ale lumii, exploatezi resursele naturale, iti dezvolti realtiile comerciale, intemeiezi o armata puternica si construiesti o minune arhitectutrala unica.

Distractive si ingenioase: Cele mai indragite jocuri de societate - Poza 12
Disponibil pe emag.ro