Primavara infloresc reducerile.

Primavara infloresc reducerile. Pentru cei care isi doresc sa isi reimprospateze biblioteca cu lecturi de top, bestseller-uri sau carti de specialitate din diverse categorii, libraria elefant.ro transforma experienta de shopping cultural online in ceva deosebit. Astazi, 2 martie 2017, elefant.ro iti ofera voucherul de reducere de 50% la carti.

Intra acum pe elefant! Oferta este valabila doar azi!

Peste 50.000 de titluri din domenii precum gastronomie, fictiune, istorie, biografii, spiritualitate, business, carti pentru copii si multe altele ii asteapta pe cei pasionati de citit si insetati de cunoastere la cele mai bune preturi.

Voucherul de 50% reducere se aplica la comenzile de minim 79,9 lei iar transportul produselor este gratuit in reteaua de pick-up point-uri prezenta in 18 orase din tara.

Codul este BOOKS50. Aplica acum!

Recomandarile noastre:

  • Antiparenting. Sensul pierdut al paternitatii - Savatie Bastovoi

Savatie Bastovoi impartaseste cititorilor cumulul experientelor sale prezentandu-le intr-o carte complexa alcatuita din 2 parti teoretice in 33 de capitole si 10 povesti din perioada copilariei si a adolescentei. Abordarea fenomenologica a conceptului Parenting si o excursie in filosofia paternitatii descrise in Biblie si Confucianism, cu multe ilustratii de caz, fac din "Antiparenting" un adevarat fenomen.

  • Arta fericirii. Manual de viata - Dalai Lama si Howard C. Cutler

Arta fericirii, asa cum ne este prezentata de autori, imbina tehnici de meditate budiste cu studiile psihologiei occidentale moderne pentru a ne invata cum sa facem fata situatiilor dureroase, dar inevitabile, din viata.

  • In umbra pasilor tai - Vitali Cipileaga

O carte care ne readuce aminte de adevarata putere a dragostei. "In umbra pasilor tai" este un roman psihologic savuros si emotionant despre secrete, pierderi, cautari si iubire.

  • Secretele succesului. Editia a II-a - Dale Carnegie

Una dintre cele mai vandute carti motivationale publicate vreodata. Carnegie spune ca "succesul inseamna sa obtii ceea ce vrei, iar fericirea inseamna sa vrei ceea ce ai obtinut" iar cartea sa ne invata cum sa devenim mai buni prin felul in care ne comportam cu ceilalti.

  • Dupa ce am gasit fericirea - Anna Todd

Potrivit publicatiilor straine, cuplul protagonist al cartii, Tessa si Hardin, sunt o varianta moderna a celebrilor Lizzy Bennet si Dl. Darcy din "Mandrie si prejudecata". "Dupa ce am gasit fericirea" este o frumoasa poveste despre sacrificii in numele iubirii, cautarea fericirii si provocarile tineretii.