Ne uimesc si ne lasa de fiecare data cu gura cascata, fie ca suntem la o petrecere de apartament, la un eveniment monden sau ii vedem la televizor.

Copiii ii indragesc de prima data, iar pe adulti ii impart repede in doua tabere: a celor care cred si a celor care nu se lasa convinsi. Ei sunt magicienii, oamenii care se joaca cu iluziile si cu perceptia pe care o avem asupra realitatii.

Trucurile cu carti sunt foarte la indemana oricarui magician si, chiar daca multi dintre profesionisti au evoluat spre alte zone, mai toti recunosc ca primii pasi i-au facut jucandu-se cu un pachet de carti. Asta va propunem si noi astazi: cateva trucuri cu carti pentru incepatori.

„Coincidenta” este numele trucului explicat in link-ul de mai jos. Cu el iti vei surprinde prietenii, imbinand distragerea atentiei cu manuirea cartilor de joc.

O magie in care vei folosi matematica si o atenta aranjare in prealabil a pachetului de carti este „Intrusii”. Trucul a devenit popular dupa ce a fost folosit de campionul mondial de Formula 1, Fernando Alonso, pentru a-i uimi pe fani.

Stefan Orza ne explica in link-ul de mai jos „Patratul magic”. Pentru a-l invata, ai nevoie, pe langa texte bune cu care sa vrajesti publicul, si de un spatiu in care sa-ti desfasori patratul de carti.

In explicatia jocului de magie „Aparitie neasteptata” vei vedea cat de important este sa detii controlul in permanenta asupra pachetului de carti si cum fiecare miscare pe care o faci trebuie sa fie calculata.

Protagonistul videoclipului atasat alaturi spune ca trucul pe care il prezinta este cel mai tare. Tu ce crezi? Te-a convins?

Din explicatiile de mai sus iti poti da seama care sunt pregatirile pe care trebuie sa le faci inaintea unui truc, miscarile la care trebuie sa fii foarte atent si efectul asupra publicului. Noi iti recomandam sa te inarmezi cu timp si cu multa rabdare pentru a le invata. Succes!