Idei surprinzator de utile pentru problemele din gospodarie.

Probabil multi nu sunt de acord cu acest lucru, insa femeile se pricep si ele destul de bine in ale mesteritului casnic. Sau cel putin incearca. Creativitatea si dorinta de a se descurca singure in anumite situatii le-a facut sa nascoceasca o serie de solutii complet inedite pentru fel de fel de probleme ce pot aparea oricand in gospodarie. Cei de la 5-Minutes Crafts, celebri pentru clipurile postate pe YouTube cu diverse trucuri surprinzator de utile in viata de zi cu zi, au strans laolata si cateva idei practice la care numai o femeie s-ar putea gandi. Haideti sa vedem despre ce este vorba:

  • Se poate confectiona, in cateva clipe, o masca de protectie impotriva inhalarii aburilor de vopsea sau a mirosurilor toxice, dintr-o cupa de sutien.
[Video] Femeile si mesteritul: Trucurile lor pentru a repara orice - Poza 1
Foto: Captura video

  • Pentru o insurubare perfecta, se adanceste locul in care va intra surubul cu ajutorul propriului sau cap.

[Video] Femeile si mesteritul: Trucurile lor pentru a repara orice - Poza 2

  • Firele metalice dintr-un cablu izolat se pot scoate rapid si sigur cu ajutorul unui capsator gol. Se pozitioneaza capatul cablului in locul unde de obicei intra capsa, se preseaza normal capsatorul si se scoate usor firul.

[Video] Femeile si mesteritul: Trucurile lor pentru a repara orice - Poza 3

  • Pentru a nu da gres in trasarea unui cerc pe perete sau pe alte suprafete plane, se poate folosi un dispzitiv ingenios format dintr-un un creion, o sarma solida si o surubelnita electrica.

[Video] Femeile si mesteritul: Trucurile lor pentru a repara orice - Poza 4

  • Utilizarea rujului si aunei bucati de hartie va asigura trasarea cu exactitate a locului pentru garurile din perete unde se pot monta diverse lucruri (un intrerupator, un raft etc).

[Video] Femeile si mesteritul: Trucurile lor pentru a repara orice - Poza 5

  • Se poate folosi o cutie acoperita, din plastic, pentru a proteja prizele electrice de ploaie, in cazul in care acestea sunt folosite in exterior.


[Video] Femeile si mesteritul: Trucurile lor pentru a repara orice - Poza 6

  • Problemele cu suruburile prea stranse se rezolva prin folosirea unui elastic de par pentru fixa mai bine surubelnita.

[Video] Femeile si mesteritul: Trucurile lor pentru a repara orice - Poza 7
Sa vedem si cum se intampla toate: