Castello di Vicarello e un loc magic, vechi de mai bine de 900 de ani, adapostit intre dealurile de un verde ireal ale Toscanei.

Castello di Vicarello e un loc magic, vechi de mai bine de 900 de ani, adapostit intre dealurile de un verde ireal ale Toscanei. Construit in 1100, complexul format din sapte vile, cu pajisti nesfarsite si doua piscine cu apa dulce, era o darapanatura in paragina acum 50 de ani. Atunci a incaput pe mainile iscusite ale familiei Baccheschi Berti, care l-au renovat complet. In 2003, Aurora, Carlo si cei doi fii ai lor au deschis castelul pentru turisti. Mobilierul si decoratiunile din fiecare camera a fost ales cu grija, iar romantismul specific italian e contrabalansat de accente exotice, indoneziene (familia a locuit acolo timp de 10 ani). O vacanta la Castello de Vicarello apartine unui anumit tip de lux – plin de farmec, bun gust, mancare gatita in casa de Aurora insasi, si deconectare totala de la agitatia vietii moderne.

Luxul unui castel toscan ‚in varsta’ de noua secole - Poza 1

Luxul unui castel toscan ‚in varsta’ de noua secole - Poza 2Luxul unui castel toscan ‚in varsta’ de noua secole - Poza 3


Luxul unui castel toscan ‚in varsta’ de noua secole - Poza 4


Luxul unui castel toscan ‚in varsta’ de noua secole - Poza 5

Luxul unui castel toscan ‚in varsta’ de noua secole - Poza 6

Luxul unui castel toscan ‚in varsta’ de noua secole - Poza 7

Luxul unui castel toscan ‚in varsta’ de noua secole - Poza 8

Luxul unui castel toscan ‚in varsta’ de noua secole - Poza 9

Luxul unui castel toscan ‚in varsta’ de noua secole - Poza 10