Pentru un an nou plin de impliniri si fericire!

Fiecare inceput de an este ca o gura de aer proaspat, ca dimineata unei zile in care simtim ca putem face absolut orice. Sau cel putin asa ar trebui sa fie! Daca va doriti ca in anul care vine sa fiti mai buni, mai productivi si mai fericiti, atunci sfaturile de mai jos va vor impulsiona sa va atingeti scopul.

10 Rezolutii pentru a fi mai fericiti in 2018 - Poza 1
  • Schimbarea obiceiurilor alimentare

Mancati mai sanatos, renuntati la fast-food si la produsele semipreparate si intregul organism va avea doar de castigat.

  • Iertati

Obisnuiti-va sa fiti mai indulgenti cu cei din jur. Iertarea inseamna un pas inainte, inseamna progres si liniste sufleteasca.

  • Asumati-va mai multe riscuri

Norocul este pentru oamenii curajosi. Daca exista lucruri pe care regretati ca nu le-ati facut, poate este momentul sa va asumati mai multe riscuri si sa profitati de toate oportunitatile care va ies in cale fara teama.

  • Nu mai amanati nimic

Lasatul pe maine al lucrurilor pe care le puteti face astazi nu face decat sa va tina pe loc. Oamenii nu pot evolua si avansa daca amana la nesfarsit sa isi rezolve problemele.

  • Mai usor cu viciile

Warren Buffet spunea ca oamenii sunt atat de puternici precum cea mai mare slabiciune a lor. Daca vi se pare ca ati exagerat cu bautul sau fumatul in anul care tocmai s-a scurs, incercati sa faceti ceva pentru a diminua consumul excesiv al alcoolului sau al tutunului.

  • Invatati ceva nou in fiecare zi

Acest lucru marunt va poate schimba viata complet. Oamenii de succes nu se opresc niciodata din a invata cate un lucru nou in fiecare zi, fie el oricat de marunt. Nu trebuie sa alocati mult timp acestei activitati, este de ajuns sa va uitati la un clip pe YouTube despre ceva ce nu stiati in timpul micului dejun, de exemplu.

  • Cititi ceva in fiecare zi

Ca tot vorbeam de invatatul lucrurilor noi, obisnuiti-va sa cititi macar cateva pagini in fiecare zi. Optinuile sunt nelimitate, totul este sa va faceti un pic de timp zilnic pentru a patrunde in lumea uimitoare a cartilor.

  • Distrati-va mai mult

Cu toate problemele zilnice, uitam de multe ori sa ne mai si distram. Dar este important sa alocam timp si activitatilor care ne bucura. Oricine are nevoie de distractie. Iesiti mai des cu prietenii, radeti si dansati mai mult.

  • Fiti multumiti de ceea ce aveti

Oamenii cu adevarat fericiti stiu sa aprecieze lucrurile marunte din viata. Fiti multumiti de viata pe care o aveti, indiferent de cum este ea.

  • Treziti-va mai devreme

Aceasta poate fi o adevarata provocare pentru multi, dar trezitul mai devreme are o multitudine de beneficii. Explicatia este una cat se poate de logica: ne trezim mai devreme, avem mai mult timp sa facem mai multe lucruri, suntem mai productivi si cu un pas inaintea tuturor.