Internetul ne ofera accesul nelimitat la informatii pretioase despre lumea in care traim.

Internetul ne ofera accesul nelimitat la informatii pretioase despre lumea in care traim. Totul este sa stim exact unde sa cautam raspunsuri la intrebarile care ne framanta. Astfel, descoperim lucruri care ne ajuta sa devenim si mai buni decat am crede ca putem fi, scrie lifehack.org. Va prezentam, in continuare, cateva platforme online care ne fac sa fim mai isteti.

10+ Site-uri care te fac mai destept - Poza 1

Un site perfect pentru oricine isi doreste sa invete o limba straina. Poti invata peste 20 de limbi straine, de la italiana, la turca, franceza sau poloneza in doar cateva saptamani.

10+ Site-uri care te fac mai destept - Poza 2

Khan Academy este o platforma cu rol educativ ce iti ofera sansa de iti imbogatesti cultura generala si sa descoperi fel de fel de lucruri noi din diverse domenii (matematica, stiintele naturii, istorie etc.).

10+ Site-uri care te fac mai destept - Poza 3

lifehack.org

Chitara se numara printre instrumentele la care oricine poate invata sa cante. Plecand de la aceasta idee, un tip pe nume Justin a decis sa ii ajute pe cei care isi doresc si le ofera lectii gratuite de chitara prin intermediul site-ului sau.


10+ Site-uri care te fac mai destept - Poza 4

Un blog culinar special creat pentru a te ajuta sa descoperi tainele gatitului.

10+ Site-uri care te fac mai destept - Poza 5

Investopedia s-a nacut din dorinta de oferi oamenilor sansa de a intelege mai bine ce se intampla in lumea financiara.

10+ Site-uri care te fac mai destept - Poza 6

Ti-ai dorit vreodata sa pui unei persoane faimoase o intrebare mareata dar nu ai avut niciodata aceast sansa? Quora iti pune la dispozitie intrebari si raspunsuri fascinante venite din partea unor experti si specialisti care stiu mai multe decat iti poti imagina.

10+ Site-uri care te fac mai destept - Poza 7

Un concept interesant de a oferi oamenilor informatie intr-o maniera interactiva.

10+ Site-uri care te fac mai destept - Poza 8

O biblioteca virtuala de unde poti descarca mii de carti in format digital.


10+ Site-uri care te fac mai destept - Poza 9

Pentru cei care vor sa invete limbajele de programare, Codeacademy este o optiune potrivita.

10+ Site-uri care te fac mai destept - Poza 10

Imaginati-va cum ar fi ca Wikipedia sa fuzioneze cu Google Earth pentru crearea unei aplicatii in care poti descoperi informatii interesante despre toate tarile lumii accesand o harta interactiva a globului? Aceasta exista si se numeste GeographyIQ.

10+ Site-uri care te fac mai destept - Poza 11

O platforma mentia sa-ti sporeasca istetimea prin stabilirea punctelor slabe pe care le ai (poate matematica ti-a dat mereu batai de cap, de exemplu, sau stai mai prost cu memoria) si configurarea joculetelor care te ajuta sa iti acoperi lacunele.

10+ Site-uri care te fac mai destept - Poza 12

Un site pentru cei care se afla la inceput de cariera si vor sa invete cat mai multe despre aptitudinile de baza necesare domeniului in care aleg sa lucreze.

10+ Site-uri care te fac mai destept - Poza 13

Sunt lucruri pe care vrei sa le stii si lucruri pe care nu stiai ca vrei sa le cunosti. HowStuffWorks ofera informatii dintr-o paleta larga de domenii tuturor celor care vor sa isi largeasca orizonturile.

10+ Site-uri care te fac mai destept - Poza 14

O platforma dedicata celor care isi doresc sa descopere diverse noi culturi luand legatura cu fel de fel de persoane care calatoresc in jurul lumii.