,,Fericirea o face pe femeie frumoasa si dragostea o face fericita. Iubirea este adevaratul fard al femeii." -- Charles Baudelaire

Celor mai importante fiinte din vietile noastre - mamelor, bunicilor, sotiilor, iubitelor, prietenelor, surorilor - le oferim in dar cele mai frumoase ganduri cu ocazia Zilei Internationale a Femeii!

Urari pentru persoana iubita

Cele mai frumoase urari pentru femeile speciale din viata noastra - Poza 1

„La multi ani pentru o femeie de nota 10! Sa nu te schimbi niciodata!”

”Sa fii sanatoasa si sa ai o pofta permanenta de o retrezire la viata, o vesnica reinoire de forte si o nesfarsita bucuria de a trai. La multi ani!"

„De 8 martie iti urez o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea mea prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei!”

„Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Si fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale. Iti doresc un 8 Martie superb!”

„Iti doresc ca aceste clipe inmiresmate de primavara si rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai frumos. Te iubesc!”

„Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani, draga mea!”

” 1000 de flori si tot atatea ganduri bune pentru o persoana deosebita. Iti doresc o zi speciala, superba, dupa chipul si asemanarea ta. La multi ani!”

„Ziua de 8 Martie sa-ti aduca bucurie in suflet, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani!”

„Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc un 8 Martie deosebit. La multi ani!”

„Daca vezi ca soarele-ti rade prin par, daca simti miros de ghiocei, daca auzi ciripit de pasarele, atunci inseamna ca noua primavara isi oglindeste minunea in chipul tau! La multi ani, iubito!”

„Fluturele meu,

Frumusetea, ca si zborul si iubirea,

de cenusa-si leaga firea.

De-i stergi fluturelui praful, nici o vraja, nici o boare,

nu-l vor face sa mai zboare.

Tu esti fluturele meu si promit ca niciodata nu voi sterge praful dragostei de pe aripile tale. La multi ani!”

Urari pentru mama

Cele mai frumoase urari pentru femeile speciale din viata noastra - Poza 2

„Singura persoana care va avea intotdeauna incredere in mine, care va fi intotdeauna langa mine, care ma va iubi intotdeauna… intotdeauna mama mea! La multi ani!"

„Prima data cand am deschis ochii, te-am vazut pe tine mama. Acum, ca m-ai crescut, ma bucur nespus ca mi-ai dat viata si vreau sa iti multumesc! La multi ani! Te iubesc mama!”

„Poate ca pentru lume tu esti numai o persoana, dar pentru anumite persoane tu esti intreaga lume! La multi ani!”

„Tu, scumpa mama, ne indrumi pasii si ne sprijini sa mergem pe drumul drept. Noi iti multumim si te iubim. La multi ani!”

„Te iubesc mama! Pentru mine esti unica, esti primavara mea eterna, esti cerul meu senin! La multi ani!”

"Precum sunt florile gingase, soarele luminos, apele limpezi si izvoarele cristaline, asa sa fii tu, mamica draga, buna, inteleapta si frumoasa! La multi ani!"

"Iti multumesc ca m-ai iubit si m-ai invatat cum sa le daruiesc iubire celor din jur. La multi ani, mama!"

„Daca viata ta ar depinde de iubirea pe care ti-o port, ai fi nemuritoare! La multi ani, scumpa mea mama!"

"Iti doresc o zi plina de voie buna si sper ca dragostea mea sa iti umple viata la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea. La multi ani, mama!”

"Tu esti cea care mi-a transformat zilele intr-o primavara, tu esti cea care atunci cand mi-a fost rau ai fost alaturi de mine si m-ai incurajat, tu esti cea care cand mi-a fost bine m-ai incurajat sa merg spre mai bine. Te iubesc, mama!"