"Alergam dupa fericire pana departe, fie pe mare, fie pe uscat. Dar fericirea e aici, aproape." - Horatiu

Orice om din aceasta lume isi doreste sa fie fericit. Chiar daca fiecare individ in parte intelege ceva distinct prin fericire, un lucru ramane cert: simplitatea ne aduce cele mai multe bucurii. Dar ce inseamna, de fapt, lucruri simple?

Haideti sa vedem.

Cele mai simple lucruri care ne aduc cea mai multa fericire - Poza 1
  • Un mesaj

Cui nu-i place sa primeasca un mesaj simpatic? Ar trebui sa trimitem, cat de des posibil, cat mai multe mesaje frumoase celor dragi pentru a le oferi bucurie dar si pentru a ne bucura personal de aceasta experienta.

  • O discutie cu un prieten

Schimbul de idei si pareri despre ceea ce ni se intampla in viata si modul in care simtim ca putem rezona cu o persoana apropiata reprezinta un pas important pentru linistea noastra sufleteasca.

  • O plimbare

Cu cat petrecem mai mult timp in aer liber, cu atat avem mai multe de castigat. O plimbare linistita, zilnica, ne va da ragaz sa ne punem gandurile in ordine si ne va incarca cu energie pozitiva.

  • Muzica

Muzica ne da o stare de bine si ne relaxeaza. Oamenii ar fi mult mai destinsi si fericiti daca ar asculta muzica in fiecare zi.

  • Mici atentii doar pentru noi

O baie relaxanta cu multa spuma, un film bun, mersul la cumparaturi, dansul, tot ne deconecteaza de la problemele cotidiene trebuie adus in vietile noastre cat de des posibil. Este important sa ne alocam cateva minute zilnic doar pentru noi, pentru a face ce ne place cel mai mult.

  • Cititul

Ne deschide mintile, ne detaseaza de actualul stresant al vietii si ne infrumuseteaza in totalitate.

  • Asezarea gandurilor pe hartie

Un jurnal poate deveni cel mai de incredere prieten caruia ne putem destainui ori de cate ori simtim nevoia.

  • Apa

Apa ne da o stare de bine, fie ca vorbim de un pahar zdravan cu apa proaspata, de un dus energizant, de cateva ore la piscina, de o excursie la mare sau chiar de o ploaie calda de vara.

  • Exploatarea creativitatii

Cand dam frau liber imaginatiei, realizam lucruri extraordinare. Si nimic nu se compara cu sentimentul crearii unui lucru. Fie ca avem inclinatii spre desen, scris, asamblat fel de fel de lucruri sau obiecte decorative, spre cusut, crosetat, mesterit, cantat, gatit etc., este important sa ne folosim de orice indeletniciri avem ca sa realizam lucruri frumoase, care ne vor umple sufletul cu bucurie.