Ce trebuie sa facem inainte de culcare pentru a scapa de kilogramele nedorite.

Sunt atat de multe lucruri de care trebuie sa tinem cont atunci cand decidem sa facem ceva pentru a pierde surplusul de kilograme acumulat in timpul iernii. Numai cand ne gandim la multitudinea de diete si de exercitii fizicie din care trebuie sa alegem si la stresul care ne va insoti intregul proces de slabire, parca ni se taie tot cheful sa ne apucam de aceasta treaba de loc usoara. Pentru a reusi cu adevarat sa scapam de kilogramele nedorite trebuie sa ne inarmam cu multa rabdare, perseverenta si sa sa alegem un mod inteligent, echilibrat si usor pentru a face acest lucru. Pentru a sustine lupta impotriva kilogramelor si a da o mana ajutor celor care doresc sa piarda in greutate, va oferim un set de cinci sfaturi simple, dar importante recomandate pentru a fi urmate seara, inainte de culcare, care, va vor fi de un real folos.

Cinci pasi simpli pentru a ajunge la silueta mult dorita - Poza 1
  1. Un shake proteic inainte de culcare

Aceasta este o regula de aur cand vrem sa slabim - nu trebuie sa mai mancam nimic inainte sa mergem la culcare. Cu toate acestea, un shake proteic baut inainte de de ora somnului are o influenta pozitiva asupra metabolismului si contribuie la accelerarea acestuia pe timp de noapte.

  1. Lumina din camera

Este important sa ne asiguram ca nu exista, in dormitor, surse de lumina care ne pot deranja somnul. Daca nu reusim sa ne odihnim cum trebuie, putem deveni nervosi, stresati si putem incepe sa acumulam kilograme in plus pe fond nervos.

  1. Si temperatura din camera este importanta

Studiile au dovedit ca dormitul in incaperi nu foarte calduroase poate contribui la accelerarea metabolismului si, astfel, la consumul de calorii.

  1. O viata ordonata = o viata sanatoasa = un corp sanatos

Daca doriti sa aveti succes in pierderea kilogramelor in plus este recomandat sa aveti un stil de viata cat mai ordonat. Trezitul la aceeasi ora, mancatul la aceleasi ore si un program bine stabilit ne ajuta sa avem o viata mai sanatoasa si, implicit, un corp mai sanataos, fara klilograme in plus.

  1. Iubirea de sine si incredere in propria persoana

Perceptia de sine este foarte importanta. Poate nici nu este nevoie sa slabim pe cat de mult credem. La urma urmei, important este sa avem grija de sanatate, sa respectam nevoile organismului si sa fim impacati cu aspectul fizic. Suntem cu totii diferiti, dar tocmai din acest motiv suntem unici si trebuie sa invatam sa apreciem acest lucru.