"Pentru a fi in memoria copiilor tai maine, fii prezent in viata lor astazi." - Anonim

A fi parinte insemana pentru multi ceva extraordinar, ceva care poate fi cu greu exprimat in cuvinte. Issa ca orice lucru important din existenta noastra, responsabilitatea de a avea in maini o viata de om si de a o carmui cat mai bine este direct proportionala cu bucuria pe care cei mici le-o ofera parintilor. Stim ca nu exista reteta perfecta de a fi un parinte ideal, fiecare alege propria modalitate de a-si creste copilul, dar un sfat intelept legat de cum poti deveni si mai bun, nu poate aduce decat beneficii.

Pentru a-ti reaminti de importanta lucrurilor marunte din viata si pentru a te ajuta sa fii cea mai buna mamica sau cel mai bun tatic din lume iti prezentam cateva citate care te vor inspira.

Citate care te vor inspira sa fii un parinte mai bun - Poza 1
 1. "Este uimitor cat de repede invata un copil sa conduca un automobil, insa nu poate intelege cum functioneaza masina de tuns iarba sau aspiratorul." - Ben Bergor
 2. "Cei mici au nevoie de tine ca sa se simta iubiti pentru ceea ce sunt, nu ca sa-ti petrecti tot timpul corectandu-i." - Bill Ayers, profesor.
 3. "Toti avem momente in care ne este testat curajul. A lasa un copil intr-o casa in care se alfa un covor alb, este unul dintre ele." - Erma Bombeck, umorista.
 4. "Alegerea momentului in care vei avea un copil este cel mai important lucru din lume. Atunci decizi pentru totdeauna ca inima ti se va desprinde si-ti va iesi din trup." - Elizabeth Stone, scriitoare.
 5. "Copiii care au cea mai mare nevoie de iubire vor cere acest lucru in cele mai lipsite de iubire moduri." - Russell Barkley, psiholog.
 6. "Pentru a fi in memoria copiilor tai maine, fii prezent in viata lor astazi." - Anonim
 7. "Nu exista un 'parinte perfect'. Fii doar un parinte real si va fi de ajuns." - Sue Atkins, prezentator TV.
 8. "A avea un copil e ca si cum ti-ai face un tatuaj... pe fata! Asa ca ai face bine sa fii complet dedicat daca iei aceasta decizie." - Elizabeth Gilbert, autoare a cartii „Eat Pray Love”.
 9. "Felul in care le vorbim copiilor nostri devine vocea lor interioara." - Peggy O'Mara, scriitoare.
 10. "A avea copii este ca si cum ai sta in camin - nimeni nu doarme, peste tot este o dezordine infernala si se vomita des." - Ray Romano, comedian.
 11. "Atunci cand parintii fac totul pentru copiii lor, acestia nu vor mai face nimic pentru ei insisi." - Elbert Hubbard, scriitor si filosof.
 12. "Cel mai important lucru pe care l-am invatat observand comportamentul cimpanzeilor alaturi de puii lor a fost ca experienta de a avea un copil trebuie sa fie distractiva." Jane Goodall, antropolog. Sursa articol: parenting.com