O calatorie imbietoare printre miresme sublime.

Ce pot spune parfumurile despre noi? Spun foarte multe lucruri. Ne putem gandi la ele ca la un soi de carte de vizita olfactiva, definitorie pentru prima impresie. Pentru a ne pune cu adevarat in valoare, parfumurile trebuie sa ni se potriveasca precum o manusa, sa ne defineasca si sa ne reprezinte. Va invitam in clipele urmatoare intr-o calatorie imbietoare printre aromele celor mai potrivite parfumuri pentru personalitatea noastra.

Parfumuri florale

Parfumurile care ne definesc personalitatea - Poza 1

Persoanele care prefera parfumurile florare debordeaza de sensibilitate si iubesc lucrurile fragile si gingase. Aroma lor este destul de grea, asa ca trebuie o personalitate puternica pentru a purta un astfel de parfum. Se potrivesc de minunte tipului sangvinic, celor plini de viata, carora le place sa aiba mereu controlul.

Esentele lemnoase


Parfumurile care ne definesc personalitatea - Poza 2

Parfumurile cu esente lemnoase sunt create special pentru sezonul rece si pentru partea a doua a zilei, cand totul capata mult mai multa intensitate. Oameni indrazneti, activi si extrovertiti aleg aromele puternice ale esentelor lemnoase.

Prospetime si dinamism

Parfumurile care ne definesc personalitatea - Poza 3

Parfumul cu note citrice, fresh este preferatul celor cu spirit jucaus. Se potriveste la perfectie persoanelor dinamice, care iubesc activitatile fizice, care sunt mereu dornice de aventura si carora le face placere sa comunice si sa fie inconjurati de cat mai multi oameni.

Parfumuri cu tente orientale - Seductie si rafinament

Parfumurile care ne definesc personalitatea - Poza 4

Genul acesta de parfumuri este ales, de obicei, de persoanele senzuale, care vor sa fie mereu irezistibile, care stiu ce vor de la viata si se incapataneaza sa merga pana in panzele albe pentru a-si atinge scopurile. Aromele acestor parfumuri imbie instant toate simturile si te cuceresc iremediabil.

Cu gandul la marea involburata

Parfumurile care ne definesc personalitatea - Poza 5

Spiritele libere, linistite, creative si visatoare, cu un temperament flegmatic sau melancolic, sunt adeptele purtarii unor astfel de parfumuri. Sunt ca razele calde de soare ce imbraca delicat pielea in nuante sublime inmiresmate. Sunt delicate ca atingerea fina a nisipului superb si racoritoare ca valurile inspumate ale marii.