Gaseste-ti bicicleta potrivita.

Stiati ca in anul 1817 a avut loc prima plimbare cu bicicleta in Germania, din Mannheim pana in suburbia Rheinau? Sau ca stramosul biclicletei actuale era construit in totalitate din lemn, nu avea pedale si trebuia impinsa cu picioarele pentru a se deplasa? Ei bine, chiar daca stiati sau nu, lucrurile s-au schimbat radical de atunci, dupa cum era si firesc, iar bicilcetele sunt in ziua de astazi unele dintre cele mai folosite, indragite si sanatoase metode de a te deplasa de la un punct la altul. Daca sunteti in cautarea bicieltei care sa reprezinte si sa vi se potriveasca cel mai bine, avem cateva sugestii de modele care s-ar putea sa va inspire.

Acrobatii pe doua roti cu bicicletele BMX

Rafinament pe doua roti: Biciclete in voga anul acesta - Poza 1
  • Cu un diametru al rotilor de 20", un cadru din otel de 20.5" si cu un design clasic, atragator, bicicleta BMX HARO Midway este un model unisex numai bun pentru mediul urban.
  • O bicicleta practica si utila pentru cei care au multe drumuri de facut zilnic prin oras. Modelul BMX We the People este ideal pentru persoanele dinamice, active si rebele.

Pegas: Prima bicicleta nu se uita niciodata

Rafinament pe doua roti: Biciclete in voga anul acesta - Poza 2
  • O bicicleta reprezentativa pentru brandul Pegas cu sa lunga care ne reaminteste de vremurile cand ne suiam cate doi pe ea, cu cheia la gat. Acest model cu design unic, extrem de atragator este perfect pentru plimbarile urbane si da un plus de stil si originalitate tuturor celor care il folosesc.
  • Inspirat de alura biciletelor din Amsterdam, modelul Pegas Magistral poate fi o aparitie cu totul deosebita pe strazile orasului tau. Aspectul sau old school, rafinamentul si designul impunator te va purta cu multa eleganta spre aventuri nebanuite.

Pentru cei mici

Rafinament pe doua roti: Biciclete in voga anul acesta - Poza 3
  • Modelul original Pegas este readus la viata intr-o varianta mini, cu trei viteze, destinata copiilor. O bicicleta confortabila, usor de manevrat si intretinut si foarte atragatoare.
  • O alta varianta destinata celor mici este modelul Mezin B cu o viteza, cadru de otel si roti de 16". Aceasta bicicleta este echipata cu roti ajutatoare si are amplasat pe ghidon un cosulet.

Modele de biciclete pentru dama

Rafinament pe doua roti: Biciclete in voga anul acesta - Poza 4
  • O bicicleta destinata plimbarilor in zonele urbane, cu un design unic, elegant si atragator, perfecta pentru dame. Modelul Cross picnic are trei viteze, butuc Nexus si este prevazut cu un cosultet incapator in partea din fata. Diametrul rotilor este de 28".
  • Un alt model special creat pentru doamne si domnisoare este bicicleta DMX, DHS, Jumper 2005. Designul simplist, confortul si manevrabilitatea o fac ideala pentru plimbarile linistite in oras.