"Inteligenta este abilitatea de adaptare la schimbare." - Stephen Hawking

Sunt mari, sunt geniali, sclipitori, poate chiar de neegalat, dar sunt si ei tot oameni ca noi toti. Si ca orice oameni, au povesti de spus, altfel de povesti care ne dau de gandit, care ne pot insipira sa privim lumea cu ochi de invingatori si care trebuie sa ne dea puterea de a nu renunta niciodata la visul nostru, indiferent de cat de indepartat ni se pare. Va prezentam sase titluri de carti cu si despre povestile extraordinare ale catorva oameni care au avut ceva de spus in aceasta lume si au lasat multe in urma.

O calatorie de neuitat in universul unuia dintre cei mai indragiti actori romani. Cartea de fata ni-l prezinta pe uriasul Horatiu Malaele prin prisma propriilor ganduri si imagini.

Sase povesti de succes care iti vor schimba complet viata - Poza 1

Romain Rolland aduce prin intermediul acestei carti un tribut omului care a renuntat la o cariera banoasa in avocatura pentru a-si dedica viata mobilizarii populatiei Indiei impotriva xenofobiei si a nedreptatilor savarsite de Imperiul Britanic.

Sase povesti de succes care iti vor schimba complet viata - Poza 2

Fondatorul si fostul sef al Microsoft, Bill Gates, a initiat una dintre cele mai mari revolutii din istoria moderna prin constientizarea importantei software-ului pentru computerele personale. In acest volum veti putea gasi raspunsuri la multe intrebari despre gandirea unui om cu o inteligenta iesita din comun.


Sase povesti de succes care iti vor schimba complet viata - Poza 3

O autobiografie concisa si sincera cu accente de umor fin si intelepciune. Stephen Hawking isi prezinta in aceasta carte contributiile sale remarcabile in cosmologie, in fraze modeste, dar esentializate.

Sase povesti de succes care iti vor schimba complet viata - Poza 4

Considerat de multi analisti drept cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor, Lionel Messi a avut in cariera sa de sportiv o ascensiune fabuloasa. In aceasta carte il vom putea descoperi pe Messi omul - un personaj complex, remarcabil, pe cat de talentat, pe atat de modest.

Sase povesti de succes care iti vor schimba complet viata - Poza 5

Tolstoi si-a petrecut ultimii ani din viata la mosia de la Iasnaia Poliana. Lasase in urma societatea moderna petersburgheza, onorurile si propriul destin literar pentru a ramane in singuratate si a sta de vorba cu sine despre Dumnezeu si oameni. Juranlul pe care l-a avut mereu la indemana este spatiul unde pune intrebari infinite si cauta sa inteleaga lumea si sa se exprime altfel decat o facuse in romane.

Sase povesti de succes care iti vor schimba complet viata - Poza 6