Locuri de vis, pentru o vacanta de neuitat.

Pentru ca ne aflam la inceputul mult asteptatului sezon cald, este momentul sa ne planuim unde vom petrece concediul in aceasta vara. Noi am intocmit o lista cu unele dintre cele mai frumoase plaje de pe continentul european, numai bune de vizitat in lunile fierbinti care ne bat la usa, in speranta ca va va inspira si pe dumneavoastra in alegerea urmatoarei destinatii de vacanta. Haideti sa vedem despre ce este vorba.

  • Creta, Grecia

Cea mai mare insula din Grecia si a cincea ca marime din Marea Mediterana, Creta este una dintre destinatiile exotice unde trebuie sa ajungi cel putin o data in viata. Creta este un loc pentru toate gusturile si toate buzunarele, potrivit atat pentru tinerii casatoriti, cat si pentru familiile care decid sa isi petreaca vacanta alaturi de copii. Ospitalitatea greceasca, splendorile locale, incarcatura istorica zonala si multitudinea de activitati de care te poti bucura cat timp esti acolo fac din Creta un loc numai bun de vizitat in aceasta vara.

Verifica pretul si detaliite unui sejur

Cele mai frumoase plaje din Europa de vizitat in aceasta vara - Poza 1
pixabay.com

  • Insula Hvar, Croatia

Denumita Regina Insulelor Dalmate, Hvar este un loc de o frumusete iesita din comun datorita plajelor superbe cu nisip auriu, a versantilor exotici, a atractiilor culturale, a traditiilor, lanurilor de lavanda, maslini si vita de vie, a vietii de noapte active si a multor altor lucruri fabuloase pe care trebuie sa le descoperiti personal. O destinatie de basm, perfecta pentru vara acestui an.


Cele mai frumoase plaje din Europa de vizitat in aceasta vara - Poza 2

  • Capri, Italia

Micuta insula muntoasa din Marea Tireniana, Insula Capri este una dintre atractiile principale ale Coastei Amalfitane. Un loc superb care inglobeaza intr-un mod fermecator romantismul, misterul, eleganta si minunatia salbatica a naturii.

Verifica pretul si detaliile unui serjur

Cele mai frumoase plaje din Europa de vizitat in aceasta vara - Poza 3

  • Corsica, Franta

Cea de-a treia insula ca marime din Marea Mediterana, Corsica este o insula muntoasa cu ape limpezi si bogatii culturale de neegalat. Un coltisor de rai din sanul Frantei care nu poate fi lasat neexploatat in vara acestui an.

Verifica pretul si detaliile unui sejur

Cele mai frumoase plaje din Europa de vizitat in aceasta vara - Poza 4

  • Mykonos, Grecia

Comparata de multe ori cu Ibiza, datorita atmosferei deosebite si a vietii de noapte agitate, Mykonos se remarca printr-un stil arhitectural deosebit - case albe, o multitudine de biserici, piatele, fantani arteziene, magazine pitoresti si mori de vant -, prin splendoarea plajelor cu nisip alb si prin multitudinea activitatilor care iti pot umple cu succes si bucurie tot timpul. Ca sa nu mai vorbim de bagajul istoric pe care ni-l ofera.

Verifica pretul si detaliile unui sejur

Cele mai frumoase plaje din Europa de vizitat in aceasta vara - Poza 5

  • Ibiza, Spania

Ibiza nu putea fi trecuta cu vederea din topul celor mai frumoase insule europene. Situata in vestul Marii Mediterane, in arhipelagul Baleare, Ibiza face parte din patrimoniul UNESCO, fiind remarcata pentru biodiversitate si cultura. Este o insula unde nu se doarme niciodata, un loc al contrastelor in care relaxarea, petrecerile, odihna, romantismul, aventura, soarele, plaja si fericirea se imbina atat de armonios.


Cele mai frumoase plaje din Europa de vizitat in aceasta vara - Poza 6

  • Insula Wight, Marea Britanie

O vacanta pe aceasta insula va va ramane cu siguranta intiparita in minte multa, multa vreme. De ce? In primul rand, are o incarcatura istorica fabuloasa. A fost locul resedintei de vara favorit al reginei Victoria. Iar in afara de acest lucru, este un loc bine conservat in timp, un loc de poveste cu plaje si peisaje splendide, arhitectura impresionanta, cladiri vechi, cochete, flori, multe, multe flori, verdeata, copaci si aer curat. Este un loc cum nu ati mai vizitat pana acum.

Verifica pretul si detaliile unui sejur

Cele mai frumoase plaje din Europa de vizitat in aceasta vara - Poza 7

  • Santorini, Grecia

Dintre toate insulele Cyclade, Santorini este cea mai impresionanta insula care iese in evidenta mai ales prin apa cristalina, prin plajele superbe, cladirile deosebite, tavernele traditionale, strazile sale inguste, bogatiile culturale si istorice si, bineinteles, caldura si bucuria localnicilor.

Verifica pretul si detaliile unui sejur

Cele mai frumoase plaje din Europa de vizitat in aceasta vara - Poza 8

  • Sicilia, Italia

Cea mai mare insula din Marea Mediterana, Sicilia, reprezinta o destinatie de vacanta ideala care satisface toate cerintele oricui. Plaje superbe, mare limpede, natura, arta, cultura, istorie, traditie - toate se regasesc in acest loc mirific, aparte, de vis.

Verifica pretul si detaliile unui sejur

Cele mai frumoase plaje din Europa de vizitat in aceasta vara - Poza 9