Cand s-a trezit in fata ochilor cu o multime de hard disk-uri defecte, administratorul de sisteme Miguel Rivera a avut o revelatie. S-a gandit atunci cum ar fi daca ar realiza niste sculpturi folosind doar componentele din HDD-uri? Zis si facut.

Cand s-a trezit in fata ochilor cu o multime de hard disk-uri defecte, administratorul de sisteme Miguel Rivera a avut o revelatie. S-a gandit atunci cum ar fi daca ar realiza niste sculpturi folosind doar componentele din HDD-uri? Zis si facut. Au aparut masini, motociclete si roboti, construite fara materiale plastice sau adezivi. Masina a fost gata intr-un week-end, consumand platanele a 33 de HDD-uri pentru a face rotile, plus un hard intreg pentru corpul vehicului.

Sculpturi din hard disk-uri - Poza 1

A urmat apoi o masina putin mai complicata, apoi motocicleta care i-a "furat" lui Miguel trei week-end-uri. A pus 8 platane pe fata, 28 pe spate, o distributie originala si doua etichete metalice, army like.

Sculpturi din hard disk-uri - Poza 2

Sculpturi din hard disk-uri - Poza 3

Robotul reprezinta apogeul artistului, cu 14 hard drive-uri de laptop si o multime de componente luate din solutiile de stocare pentru desktop-uri. Asa se relaxeaza Miguel dupa serviciu...

Sculpturi din hard disk-uri - Poza 4

Via Wired