Din trucurile celor mai frumoase vedete de la Hollywood.

La varsta de 71 de ani, actrita americana Susan Lucci, cunoscuta pentru rolul jucat in celebrul serial al anilor '70, 'Destine Secrete' ('All my children'), arata si se simte mai bine ca niciodata. De mai bine de 20 de ani, Susan practica in mod regulat pilates. Indiferent de cat de incarcat ii este programul, actrita isi gaseste 30 de minute in fiecare zi pentru a-si face exercitiile. "In fiecare dimineata imi beau cafeaua si apoi ma apuc de pilates chiar intainte de a reusi sa ma trezesc complet", a spus Susan, intr-un interviu, potrivit closerweekly.com.

"La inceput a fost dificil. Am crezut ca nu voi mai reusi sa mai gasesc timp pentru nimic in viata aglomerata pe care o duceam, printre diverse alergaturi, crescutul copiilor si cariera de actrita. Dar in aproximativ 25 de minute pot face un antrenament complet si apoi, de-a lungul zilei, indiferent de ce urmeaza sa se intample, eu stiu ca am facut un lucru bun pentru mine", a destainuit Susan.

Secretul actritei de 71 de ani care arata mai bine ca nicicand - Poza 1

Foto: Facebook

Pe langa exercitiile de pilates, Susan nu lasa la voia intamplarii nici modul in care se hraneste. Actrita sustine ca nu are o dieta stricta si ca a felul sanatos in care se hraneste este integrat natural in rutina zilnica, este un mod de viata.

"Eu am ales ingrediente si feluri de mancare din dieta mediteraneana. Preparate cat mai usoare. Dar si cat mai sanatoase. In tinerete, daca mi-ai fi spus ca o sa ajung sa aleg un fruct in locul unei inghetate sau a unui cheeseburger, nu te-as fi crezut nici in ruptul capului", a incheiat Susan care, in anul 2015, a primit o stea pe Aleea Celebritatii de la Hollywood.

Desi a avut mereu grija, si continua sa aiba, de corpul sau printr-o alimentatie sanatoasa si exercitii fizicice practicate in mod regulat, Susan Lucci recunoaste ca avut norocul sa mosteneasca gene bune de la mama sa care, dupa spusele actritei, a fost o femeie extrem de frumoasa.

Iata si exercitiile pe care le practica zilnic actrita: