Ce se poarta anul acesta in materie de coafura.

2018 este un an al provocarilor din toate punctele de vedere. Daca doriti o schimbare de look pentru sezonul cald, va invitam sa va lasati inspirate de coafurile la moda recomandate de hairstylistii celebritatilor de la Hollywood.

  • Lob ondulat, in scari

Lobul (cuvant derivat din englezescul "long bob", adica un bob lung) este o tunsoare in voga in 2018 si se potriveste femeilor care isi doresc un look retro, elegant si o coafura nu foarte greu de intretinut.

Tunsori la moda in 2018. Recomandarile hairstylistilor de la Hollywood - Poza 1
Kerry Washington

  • Shag Rock'nRoll

Tradus din cuvantul englezesc "shaggy" (care inseamna "zburlit"), tunsoarea shag, din nou in voga, este una indrazneata, ce ne aminteste de moda anilor '70 si se potriveste de minune mai ales femeilor cu parul subtire. Dar merge foarte bine si in cazul doamnelor sau domnisoarelor cu parul cret, spune Grace Kim, hairstylist la salonul Cutler.

Tunsori la moda in 2018. Recomandarile hairstylistilor de la Hollywood - Poza 2
Lady Gaga

  • Bob scurt, asimetric

O coafura pe cat de eleganta, pe atat de practica recomandata pentru anul 2018 de Rodney Cutler, stilistul actritelor Emma Watson si Toni Collete.


Tunsori la moda in 2018. Recomandarile hairstylistilor de la Hollywood - Poza 3
Lucy Hale

  • Tunsoarea midi

Ramane la moda si in acest an datorita versitalitatii sale, conform lui Joseph Anthony, un hairstylist cu greutate care a lucrat cu Karl Lagerfeld, Giorgio Armani si Monique Lhuillier. Parul de aceasta marime se poate transforma oricand intr-o coafura eleganta daca este lasat drept sau ondulat. Se potriveste cel mai bine formei rotunde a fetei.

Tunsori la moda in 2018. Recomandarile hairstylistilor de la Hollywood - Poza 4
Kristen Dust

  • Parul lung

Parul lung nu se poate demoda niciodata. Reprezinta principala tendinta in materie de hairstyling pentru 2018, potrivit Popsugar.com. Aceasta coafura da impresia de alungire a fetei, asadar se potriveste cel mai bine femeilor cu forma rotunda sau patrata a fetei.


Tunsori la moda in 2018. Recomandarile hairstylistilor de la Hollywood - Poza 5
Ciara

  • Pixie lung

Reprezinta o versiune mai lunga a clasicului pixie, este la mare moda printre celebritatile de la Hollywood in acest an si este recomandata femeilor cu forma ovala a fetei.

Tunsori la moda in 2018. Recomandarile hairstylistilor de la Hollywood - Poza 6
Cara Delevingne

  • Bobul S-wave

O tunsoare practica, pana la umeri, ce va ofera un look extrem de proaspat, senzual si la mare voga in 2018.

Tunsori la moda in 2018. Recomandarile hairstylistilor de la Hollywood - Poza 7
Selena Gomez