Vacanta placuta!

Iata cele mai frumoase cinci plaje din Europa, pentru o vacanta de vis in 2019, potrivit publicatiei dailymail.co.uk.

1. Plaja La Concha, Tara Bascilor, Spania

Cele mai frumoase cinci plaje din Europa in 2019 - Poza 1

Cel mai bine cotata plaja de pe continentul european se afla in centrul orasului spaniol San Sebastian. Ea dispune de peste un kilometru de plaje de nisip si de o mica insula in mijlocul golfului. Aceasta se numeste Santa Clara si dispune de o alta plaja, un far, un bar si mese pentru picnic. Perioada recomandata pentru vizitare este intre lunile iunie si septembrie. Conform unei recenzii de pe TripAdvisor, locatia este "superba", extrem de curata si fara cosuri pline de gunoi.

2. Spiaggia dei Conigli, Sicilia, Italia

Cele mai frumoase cinci plaje din Europa in 2019 - Poza 2

Plaja italiana se afla pe insula Lampedusa din mijlocul Marii Mediterane. Numele ei se poate traduce drept "plaja iepurilor", desi ea este, in mod ironic, cunoscuta pentru broastele testoase de mare. Atractia sa o reprezinta apele limpezi precum cristalul, lipsa valurilor, prezenta pestilor si nisipul alb, fin. Spiaggia dei Conigli este ideala pentru turisti intre lunile mai si septembrie. Utilizatorii de pe TripAdvisor o descriu ca fiind "o adevarata bijuterie".

3. Plaja Falesia, Algarve, Portugalia

Cele mai frumoase cinci plaje din Europa in 2019 - Poza 3

Plaja Falesia se intinde pe o lungime de sase kilometri de-a lungul coastei si este decorata cu pini. Accesul la aceasta se face pe scari de lemn, ce izoleaza plaja si nu ii ofera prea multa mediatizare. Este o destinatie de vacanta perfecta in perioada aprilie - octombrie.

4. Playa de Ses Illetes, Formentera, Insulele Baleare, Spania

Cele mai frumoase cinci plaje din Europa in 2019 - Poza 4

Playa de Ses Illetes este comparata de internauti cu plajele din Caraibe. Una dintre recenzii o descrie ca fiind "perfecta pentru o escapada in afara orasului in weekend" si o lauda pentru "apa si nisipul incredibile" si pentru existenta a putine baruri si restaurante. Playa de Ses Illetes este ideala pentru turisti tot timpul anului.

5. Laguna Balos, Creta, Grecia

Cele mai frumoase cinci plaje din Europa in 2019 - Poza 5

Laguna Balos se afla pe insula Creta, fiind situata la 56 de kilometri nord-vest de orasul Hania si 17 kilometri nord-vest de Kissamos. Popularitatea ei este data de apele turcoaz si frumusetea sa naturala. Unul dintre utilizatori recomanda efectuarea unei calatorii cu barca pentru a admira laguna in toata splendoarea sa. Sezonul turistic, in acest caz, se intinde din mai pana in octombrie.