Special pentru cei care prefera turismul la pas.

Pentru ca vara este anotimpul ideal pentru a calatori pas cu pas printre cele mai frumoase locuri din lume, va prezentam cateva destinatii de vis, numai bune de explorat in aceste luni calduroase.

  • Florenta, Italia
Cele mai frumoase locuri de vizitat in luna iulie - Poza 1

Este considerata una dintre destinatiile perfecte pentru cei care vor sa se plimbe. Multe zone din oras nici macar nu sunt deschise pentru masini. Centrul istoric, zona din jurul Domului si explorarea galeriilor Uffizi sunt cele mai cunoscute atractii pentru cei care vor sa fie siguri ca fiecare are ce sa le ofere in aventura lor turistica.


  • Voncouver, Canada

Cele mai frumoase locuri de vizitat in luna iulie - Poza 2

De la False Creek, pana la piata de produse proaspete, pana la parcul Lost Lagoon, o zona urbana special amenajata pentru cei care vor sa se plimbe. Turistii dornici sa intre in detalii pot sa aleaga tururi ghidate cum este cel dedicat istoriei lumii interlope din oras, potrivit unui top facut de cei de la platforma online Ecophile.


  • Ierusalim, Israel
Cele mai frumoase locuri de vizitat in luna iulie - Poza 3

In Ierusalim nici nu nu ai de ce sa te gandesti sa intri altfel decat pe jos. Astfel, poti trece printr-o experienta de neuitat daca o iei la pas spre Zidul Plangerii ori la Cupola Stancii sau daca te strecori printre pelerinii din Biserica Sfantului Mormant. Cotloanele cetatii trec potrivit impartirii traditionale din zona evreiasca in cea crestina, armeana si musulmana.


  • Marrakech, Maroc

Cele mai frumoase locuri de vizitat in luna iulie - Poza 4

Situat la poalele muntelui Atlas, orasul amesteca in mod fascinant traditionalul vechilor zone si confortul oferit de tehnologia moderna. La Medina, la moscheea Koutubia, ii asteapta pe turisti perspective istorice cum sunt Palatul Badia sau piata Djemaa el-Fna, locul unde a fost aratat locuitorilor elefantul trimis de Regina Victoria sultanului din Maroc si unde candva aveau loc executiile publice.


  • Dubrovnik, Croatia
Cele mai frumoase locuri de vizitat in luna iulie - Poza 5

Este destinatia ideala pentru o cei care vor sa fie sedusi in ritmul unei plimbari. O parte dintre peisajele care se dezvaluie celor care iau la pas cetatea de la malul marii Adriatice par cunoscute. Mai ales fanilor serialului ”Urzeala Tronurilor”. Colturile din Orasul Vechi si detaliile medievale ale constructiilor au oferit cateva dintre locatiile de filmare pentru producatorii cunoscutului serial. Strazile inguste si perspectiva care se deschide celor care coboara spre plaja Banje arata cat de bine este sa calatoresti pe jos.