Cum putem avea o vacanta ieftina de neuitat.

Acum ca am intrat in sfarsit in vara, multora dintre noi ne zbora gandul la mult asteptata vacanta, la o excapada in miezul naturii sau in locuri necunoscute. Contrar a ceea ce tind sa creada multi, vacantele nu trebuie sa fie o povara, din punct de vedere financiar. Oricine poate sa pelce intr-un concede frumos, de neuitat fara sa cheltuiasca sume exorbitante de bani. Secretul sta in cateva detalii, de care este bine sa tinem cont.

Cum ar fi:

  • Cazarea

Hostelurile sau motelurile sunt o alternativa perfecta pentru hoteluri. Si doar pentru ca sunt ieftine, nu inseamna ca sunt dezamagitoare din punctul de vedere al igienei si conditiilor. Exita multe unitati de cazare cu bai sau camera commune care ofera conditii de curatenie apropiate de cele intalnite in hotelurile scumpe.

Cinci moduri geniale de a calatori oriunde in lume cu bani putini - Poza 1

  • Mancarea

Restaurantele nu sunt o ptiune daca vrem sa facem ceva economii. Cel mai indicat este sa cumparam alimente semipreparate si bautura din supermarketuri si sa le consumam in locul unde ne-am cazat, sau in parcuri, in locurile special amenajate pentru relaxare. Astfel, economisim sume importante de bani.


Cinci moduri geniale de a calatori oriunde in lume cu bani putini - Poza 2

  • Bagajul

Cand plecam in vacanta, multi dintre noi exageram cu bagajele si luam mult prea multe randuri de haine pe care, de cele mai multe ori, nici nu apucam sa le purtam. Cu cat bagajul este mai mic simai usor, cu atat ne putem deplasa mult mai rapid si nu este nevoie sa apelam la taxi sau la alte modalitati de transport public, ceea ce inseamna, implicit, si mai putini bani cheltuiti.

Cinci moduri geniale de a calatori oriunde in lume cu bani putini - Poza 3

  • Serviciile de comunicare

Pentru a nu avea surprize neplacute, este indicat sa achizitionam o cartel SIM cand suntem pelcati in strainatate. Astfel, scapam de stresul costurilor de roaming.

Cinci moduri geniale de a calatori oriunde in lume cu bani putini - Poza 4

  • Transportul

Transportul public este o varianta mai ieftina de a ne deplasa prin orice oras al lumii. Iar costurile tichetelor de calatorie sunt infinit mai mici decat al taxiurilor.

Cinci moduri geniale de a calatori oriunde in lume cu bani putini - Poza 5