Un loc cu totul deosebit ce merita vizitat.

Este dificil de stabilit care este cea mai frumoasa plaja din Filipine. Aceasta tara de o splendoare uluitoare, situata in Asia de Sud-Est, in Oceanul Pacific, cu relief muntos si de origine vulcanica, este formata din aproximativ 7100 insule care mai de care mai spectaculoase. Turistii si localnicii nu par a se satura niciodata de descoperitul frumusetilor Insulelor Filipine, iar cei responsabili cu exploratul profesional al minunilor naturii, cum sunt cei de la National Geographic, nu evita nici ei aceste locuri minunate.

Intr-unul dintre numerele celebrei reviste, Insula Santa Cruz a facut deliciul cititorilor, fiind plasata in topul insulelor de o frumusete ravasitoare. Desi se numara printre cele mai mici insule ale arhipelagului, acest loc este deosebit prin culoarea roza a plajei. Nuantele vibrante care are un impact vizual cu totul special se datoreaza bucatelelor de Tubicora Musica - un coral de culoare rosiatica, extrem de rar - aduse de apa din larg si amestecate cu nisipul alb.

Pentru a evita distrugerea plajei, autoritatile locale controleaza cu atentie fluxul turistilor care ajung in acel loc. Sursa articol: preview.ph

Cum arata cea mai frumoasa plaja cu nisip roz - Poza 1
@INSTAGRAM/mie_moi

Cum arata cea mai frumoasa plaja cu nisip roz - Poza 2

@INSTAGRAM/jheraway

Cum arata cea mai frumoasa plaja cu nisip roz - Poza 3
@INSTAGRAM/heyjulie19

Cum arata cea mai frumoasa plaja cu nisip roz - Poza 4
@INSTAGRAM/bxberuthless

Cum arata cea mai frumoasa plaja cu nisip roz - Poza 5