Pregatiri pentru sezonul estival.

Accesoriile vestimentare nu sunt nici pe departe un moft. Ele contribuie intr-un mod aparte la completarea tinutei noastre vestimentare si aduc un plus de originalitate in viata noastra daca stim cum sa le purtam. Pentru ca ne aflam in plin sezon calduros si avem nevoie de protectie impotriva razelor solare, va prezentam cateva modele de ochelari de soare ideale pentru aceasta vara.

La moda in aceasta vara: Top 10 ochelari de soare pentru ea - Poza 1

Cu un design deosebit, ce atrage atentia, acest tip de ochelari se potrivesc de minune persoanelor care adopta de obicei un stil vestimentar casual-chic.

La moda in aceasta vara: Top 10 ochelari de soare pentru ea - Poza 2

Potriviti stilului clasic, dar sofisticat, ochelarii cu design rotund si rama maro aduc un plus de stil tinutei dumneavoastre vestimentare.

La moda in aceasta vara: Top 10 ochelari de soare pentru ea - Poza 3

Imprimeul animal print ramane nemuritor. Acesti ochelari cu design modern completeaza de minunte o tinuta mai sofisticata.

La moda in aceasta vara: Top 10 ochelari de soare pentru ea - Poza 4

Forma ochelarilor ne duce cu gandul la moda anilor '60-'70. Audrey Hepburn era o mare fana a acestui tip de ochelari.


La moda in aceasta vara: Top 10 ochelari de soare pentru ea - Poza 5

Pe cat de simpli, pe atat de distincti. Sunt multe situatii, circumstante si tinute vestimentare carora li se potrivesc de minune acesti ochelari.

La moda in aceasta vara: Top 10 ochelari de soare pentru ea - Poza 6

O pereche de ochelari pentru femei cu totul si cu totul deosebita. Cu un design atragator ce imbina texturi si culori diferite, acestia sunt ochelarii perfecti pentru femeile nonconformiste.

La moda in aceasta vara: Top 10 ochelari de soare pentru ea - Poza 7

Aceasta pereche de ochelari, inspirata din moda anilor '50 este prevazuta cu lentile ultra polarizate pentru o protectie sportia a ochilor.

La moda in aceasta vara: Top 10 ochelari de soare pentru ea - Poza 8

Cine nu cunoaste celebrii ochelari ai faimosului John Lennon? Aceasta varianta destinata femeilor completeaza de minunte o tinuta lejera de vara.

La moda in aceasta vara: Top 10 ochelari de soare pentru ea - Poza 9

Un stil de ochelari care raman mereu la moda. Ochelarii Aviator se potrivest oricui.

La moda in aceasta vara: Top 10 ochelari de soare pentru ea - Poza 10

Remarcabili prin eleganta. Designul acestor ochelari imbina stilul ochelarilor rotunzi cu nota distincta a ochelarilor ochi de pisica.