"Fiecare carte pare ca inchide in ea un suflet. Si, cum o atingi cu ochii si cu mintea, sufletul ti se deschide ca un prieten bun." - Maxim Gorki

Cand Warren Buffet a fost intrebat care este cheia succesului sau in afaceri, acesta a raspuns simplu: cititul. Magnatul si-a facut un obicei din a citi in jur de 500 de pagini zilnic. Cei mai multi dintre noi nu gasesc timp sa faca acest lucru si din acest motiv este bine sa ne axam, cand gasim vreme, pe cartile importante care ne pot aduce ceva bun in viata noastra.

Va prezentam in continuare sase titluri de carti care va vor face sa priviti altfel lumea.

"Decopera-ti elementul" este o expeditie personala, o calatorie interioara si una exterioara, ambele menite sa ne ajute sa descoperim ceea ce ce putem cu aderatat sa fmi. Cartea indruma cititotrii sa isi decopere elementul - acel lucru distinct care este doar al nostru si care va scoate la iveala tot ce este mai bun din noi.

Sase carti care iti vor schimba viata - Poza 1

Aceasta carte ne prezinta confruntarea cu uriasul mecanism al cotidianului, cu ierarhiile stricte, al unui om simplu, un angajat marunt, care refuza indiferent de consecinte sa isi piarda identitatea intr-o lume in care munca depersonalizeaza oamenii.

Sase carti care iti vor schimba viata - Poza 2

Dale Carneige este de parere ca problema oamenilor nu este ignoranta, ci lipsa de actiune. Din acest motiv, cartea de fata are drept scop scoaterea la lumina si ilustrarea tuturor adevarurilor fundamentale pentru a le da un imbold cititorilor sa treaca la actiune si sa le aplice.


Sase carti care iti vor schimba viata - Poza 3

Cum iti vei masura viata? - Clayton M. Christensen, James Allworth, Karen Dillon

Clayton M. Christensen ne explica in lucrarea sa ca oricat de bine incercam sa ne structuram deciziile pe care le luam zilnic privitoare la viata personala si profesionala, strategia pe care ne-o propunem nu poate avea finaliatate daca ne rezumam doar la planuri, intentii si teluri. Nu putem ajunge nicaieri daca nu actionam si daca nu ne punem indeile in practica.

Sase carti care iti vor schimba viata - Poza 4

Exista o forta intre noi si Univers ale carei secrete ne sunt dezvaluite in aceasta carte. Noi suntem creatorii propriului destin, iar obiceiurile nocive si sentimentele toxice pot fi lasate in urma si felul nostru de a fi, propria identitate ni se poate schimba daca intelegem cum patrunde forta universala prin portalul campului cuantic, salasul tuturor posibilitatilor.

Sase carti care iti vor schimba viata - Poza 5

Izvorata din confruntarea autorului cu ideea mortii, aceasta carte este una profund personala. Este o carte care ne pune pe toti in fata acestui subiect de neocolit: moartea. Irvin Yalom sustine ca odata ce ne confruntam cu ideea propriei morti si incepem sa o acceptam ca facand parte din viata, devenim inspirati sa ne rearanjam prioritatile, sa ne bucuram mai intens de clipele petrecute pe acest pamant si capatam curajul de a risca mai mult pentru a ne simti impliniti.

Sase carti care iti vor schimba viata - Poza 6