Va prezentam in continuare WhitePod, un complex de schi amplasat in Les Cerniers, la 1700 de metri deasupra nivelului marii. Ceea ce este neconventional aici sunt chiar igluurile, cincisprezece la numar, confectionate din structuri metalice invelite cu polimeri de plastic vopsiti in alb sau transparenti. Sa nu va imaginati ca turistul va muri de frig inauntru. Nu. Igluurile au seminee, paturi imense si blanuri, plus alte dotari trebuincioase la casa omului, sau mai bine zis turistului. Cand acesta se plicti

Alpii elvetieni reprezinta o destinatie ideala, atat iarna cat si vara. Vedem pretutindeni schiorii incantati de peisaje, servicii si calitatea partiilor, precum si vacutele care se relaxeaza pe pajisti verzi, inconjurate de varfuri uriase, acoperite cu zapada. Tara cantoanelor este la inaltime, din toate punctele de vedere - plenitudinea de constructii cu scop turistic si diversitatea lor ca arhitectura poate inspira cu usurinta pe oricine.

Va prezentam in continuare WhitePod, un complex de schi amplasat in Les Cerniers, la 1700 de metri deasupra nivelului marii. Ceea ce este neconventional aici sunt chiar igluurile, cincisprezece la numar, confectionate din structuri metalice invelite cu polimeri de plastic vopsiti in alb sau transparenti. Sa nu va imaginati ca turistul va muri de frig inauntru. Nu. Igluurile au seminee, paturi imense si blanuri, plus alte dotari trebuincioase la casa omului, sau mai bine zis turistului. Cand acesta se plictiseste in igluul sau, se poate duce la "sediul central", care este o cabana din lemn, cu restaurant, sala de mese si centru de distractii.

Ce ziceti, ati sta aici cateva zile?

Relaxare in Alpii elvetieni - Poza 1

Relaxare in Alpii elvetieni - Poza 2

Relaxare in Alpii elvetieni - Poza 3


Relaxare in Alpii elvetieni - Poza 4

Relaxare in Alpii elvetieni - Poza 5

Relaxare in Alpii elvetieni - Poza 6

Relaxare in Alpii elvetieni - Poza 7


Relaxare in Alpii elvetieni - Poza 8

Relaxare in Alpii elvetieni - Poza 9

Relaxare in Alpii elvetieni - Poza 10

Relaxare in Alpii elvetieni - Poza 11

Relaxare in Alpii elvetieni - Poza 12

Relaxare in Alpii elvetieni - Poza 13